Hvordan kalibrerer en LCD HDTV

October 27

Fabrikkinnstillingene på din LCD-TV er ikke satt til den optimale nivået for visning i hjemmet. De er vanligvis satt for visning i en butikk og det betyr at ulike innstillinger, for eksempel kontrasten og lysstyrken, ofte satt altfor høy for hjem visning. Riktig kalibrering LCD TV sikrer du ser det best mulige bildet på din.

Instruksjoner

Første skritt

• Kjøpe en hjemmekino kalibrering DVD. To av de vanligste platene er "AVIA Guide til hjem teater" og "Digital Video Essentials." Fra februar 2010 kan både plater vanligvis finnes for rundt $40 på de fleste nettbutikker. Du kan kalibrere TVEN uten en av disse platene, men hvis du har en finstemt øye, vil du ikke få best mulig bildekvalitet.

• Opprette optimal belysning. Plass en lampe med 6500K pære direkte bak på TVEN. Dette vil forbedre bildekvalitet og redusere anstrengelsen for øyet mens du ser TV i et mørkt rom.

• Velg riktig visningsavstanden. Sitte i øyehøyde med TVEN, fortrinnsvis direkte på. Sitt riktig avstand fra du TV for størrelsen på skjermen. For riktig avstand, bruker du kalkulatoren i ressurser-delen. Dette er den optimale posisjonen å kalibrere TV.

• Dempe baklyset. Gå inn innfatningen meny på TVEN og skru på bakgrunnslyset helt ned. LCD bakgrunnsbelysning kan bleke sort høyder, og siden vi ønsker en riktig kalibrering, lyset skal slås av. Du kan slå det opp igjen senere om nødvendig.

• Sett inn hjemmekino kalibrering platen i DVD-spilleren og DVD-spilleren er riktig tilkoblet til LCD TV. Følg platen på skjermen å begynne å kalibrere TV.

Kalibrering

• Kalibrere svartnivå på din LCD-TV. Bruke testmønstrene på platen, justere innstillingen "Lysstyrke" på TV til svart ares av din skjermen teste bildet ser så nær ren svart som mulig.

• Kalibrere hvit nivået. Igjen bruker testmønstrene på kalibrering platen, justere innstillingen "Kontrast" på TVEN til de hvite områdene i bildet synes å være helt hvitt. Du må kanskje justere både "Lysstyrke" og "Kontrast" gjentatte ganger til du finner den optimale balansen mellom svart og hvitt for TVEN.

• Juster farge og bilde kvalitet. Bruk hjemmekino kalibrering platen for å justere innstillingen "Skarphet" å øke den generelle bildekvaliteten. Fullføre kalibreringen din LCD-TV med platen testmønstre for å justere fargeinnstillingene. Fargeinnstillinger er vanligvis merket som "Tint" eller "Metning" i menyen TV-innstillinger.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com