Hvor å endre startsiden i Drupal

March 23

Hvor å endre startsiden i Drupal

Det er mange systemer tilgjengelig for å hjelpe mennesker i bygge nettsteder uten å vite et programmeringsspråk. Et slikt system er Drupal, som er gratis å bruke. Drupal nettsteder kan bruke plugins som lar webområdene peform bestemte funksjoner uten at brukeren vet et programmeringsspråk. Selv om du ikke har mye erfaring med Drupal, kan du endre hjemmesiden uten å vite hvordan du programmerer eller kode. Det er ikke nødvendig å kontakte en profesjonell webdesigner for hjelp.

Instruksjoner

1 Åpne nettleseren og vente på det å laste på dataskjermen. Skriv inn domenenavnet i navigeringslinjen på toppen av nettleseren nettsted og trykk "Enter" på tastaturet. Du skal nå se din Drupal nettsted laste.

2 Finne URL-adressen i navigasjonsfeltet og legge til /? q = bruker på slutten av nettadressen. For eksempel, gå til http://yoursite.com/?q=user. Erstatt dittwebområde.no med det faktiske domenenavnet.

3 Angi brukernavn og passord i de riktige stedene, og trykk på Enter-knappen på tastaturet. Du skal nå være i Drupal administrasjonspanel.

4 Trykk "Opprett innhold" linken på venstre side av skjermen, og velg "Side." Her finner du koblingen "Side" i Drupal administrator-menyen.

5 Fyll i tittelen på siden i "Tittel" tekstboksen og innholdet på siden i "Body" tekstboksen.

6 Finne rullegardinlisten på skjermen, velge "URL banen innstillinger" og skriv inn ordet "hjem" i tekstboksen.

7 Velg "Publiseringsalternativer" i rullegardinlisten og Merk av for "Publisert", men ikke Merk av for "Promoted til hjemmeside."

8 Finn leddet det sier "Administrator" på venstre side av skjermen. navigere å "Området Configuration" og deretter "områdeinformasjon."

9 Se etter "Retten hjem side" rullegardinmenyen og velg "hjem."

10 Klikk "Lagre" på øvre høyre side av skjermen.

Tips og advarsler

  • Du kan fortsatt redigere tekst og grafikk på en side etter at du har det på hjemmesiden.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com