Hvordan faks med et Kodak EasyShare 5500

September 20

Det Kodak Easyshare 5500 er kompatibel med Mac OS X v10.4.8 eller nyere og Microsoft Vista OS og XP. Skriveren har et høyhastighets faksmodem, 12-nummer tastaturet og kan lagre opptil 60 tall i telefonboken. Etter å sette opp skriveren bruker rask Innstillingsveiledningen som følger med det, kan du begynne sende fakser i farger eller svart-hvitt.

Instruksjoner

Oppløsning, farge og lysstyrke

1 Angi faks oppløsningen. Trykk på "Fax"-knappen på skriverens kontrollpanel. Bruk pil venstre eller høyre for å endre oppløsningen til standard, som gir den raskeste overføringen, fine er høy kvalitet tekst og bilde er den beste kvaliteten for fakser bilder. Trykk "OK" når ferdig innstilling av oppløsning.

2 Angi fargen for svart-hvitt fakser eller fargefakser. Trykk på "Fax". Trykk pil ned-knappen til du ser "Farge". Trykk pil venstre eller å endre fargen på faksen. Trykk på "OK"-knappen. Standarden er svart og hvitt.

3 Endre lysstyrken på faks-menyen. Trykk på "Fax". På Vis-menyen Bruk pil ned til du ser "Lysstyrke." Bruk pil høyre og venstre for å endre lysstyrken. Trykk på "OK" for å sette.

4 Lagre innstillingene for alle dokumenter ved å trykke knappen "Fax". Bruk pil ned for å vise "lagre innstillinger." Bruk pil høyre eller venstre for å flytte til "Ja." Trykk på "OK"-knappen for å lagre innstillingene for hver utskriftsjobb.

Enkel Faksing

5 Bruke kontrollpanelet til å sende en faks. Plass dokumentet i automatisk dokumentmater ansiktet opp eller i glass skanner ansiktet ned.

6 Trykk på "Fax"-knappen, som vil vise faks-menyen i vinduet foran på skriveren. Angi faksnummeret på tastaturet.

7 Trykk på "Start"-knappen for å starte oppringing og faksen vil gå gjennom når den andre linjen svar.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com