Hvordan konvertere RCA til TRS

August 25

Hjemmeunderholdningssystemer bruker vanligvis RCA-push-in-kontakter for analoge lydsignaler. Mange datamaskiner og bærbare datamaskiner bruker en tips-ring-ermet (TRS) jack for audiokabel til hodetelefoner eller høyttalere. Hvis du vil hjemmeunderholdningssystemet spille lyden fra din PC eller bærbar inn, bruk en RCA til TRS-adapter for å gjøre tilkoblingen. I de fleste tilfeller passer en 1/4 tommers adapter inn i en stasjonær datamaskin og en 1/8 i en bærbar datamaskin. Spissen av kortet gjør tilkoblingen til en lyd-kanal, ringen til den andre og ermet til bakken.

Instruksjoner

1Hvordan konvertere RCA til TRS

En tips-ring-ermet ledningen gjør tre tilkoblinger til en hodetelefonutgang.

Koble en ende av phonopluggen til RCA til TRS-adapter. Høyre kanal bruker rødt for fargekode og venstre bruker hvitt. Matche fargene på kabelen til kortet.

2 Koble den andre enden av phonopluggen til audio inngang for enheten i hjemmeunderholdningssystemet hvor du skal sende lyden. Igjen, tilpasse fargene.

3 Koble TRS kortet til TRS hodetelefoner eller høyttaler-utgang på datamaskinen eller bærbar PC.

Tips og advarsler

  • Angi volumet på den bærbare datamaskinen eller datamaskinen om mellomtoner. Juster volumet for høyttalerne bruker kontroller din hjemmeunderholdning.
  • Mange datamaskinen skjermkortene støtter ikke lyd på HDMI. Hvis du koble DVD-spilleren på datamaskinen av bærbare datamaskinen til en HDTV med HDMI, gjør dette oppsettet en ideell tilkobling for lyd.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com