Hvordan måle hjulet bolter

March 25

Det er sju målinger for å vurdere når du forsøker å måle hjulet bolter på bilen. Import bruke metriske mål, mens innenlandske biler kan inneholde standard måling bolter eller metrisk. Selv om måling hjulet skruer ville virke som en relativt enkel oppgave, hvis det ikke gjøres riktig, kan føre til risikofylte forhold. Fordi beregning og standard mål er noe lignende, er det enkelt å bruke feil størrelse lug mutteren på hjulet bolten ved en innvirkning pistol. Resultatet ville bli strippet tråder som ville gjøre fjerne mutteren vanskelig eller ville hindre riktig festet til hjulet bolten av mutteren.

Instruksjoner

• Bruk lug mutter fastnøkkel til å løsne det lug vanskelige problemer på en dekk av kjøretøy. Første målingen vurdere på hjulet bolten er lug mutter diameter. De fleste import bruk en 19 mm eller en 21 mm lug mutter. Innenlandske biler kan bruke 3/4-tommers eller 11/16-inch. Lys plikt lastebiler og SUVs kan inneholde 22 mm eller 7/8-tommers lug vanskelige problemer. Løft av kvartal bilen med jack og deretter støtte det på en jack-stand. Avslutte det lug vanskelige problemer og fjern hjulet.

• Bruke rattet bolt mønster måleren for å bestemme størrelsen på felgen i forhold til hjulet bolter. Dette målet er viktig når du kjøper felger. Bolt mønsteret av nye rim må matche bolt mønster av bilen for å passe. Siden biler har fire, fem, seks, syv, åtte eller selv 10 hjul bolter og muttere. Antall hjulet bolter ville bli tatt med målingen mellom motsatt skruehull. Ved odde nummererte skruehull - vil vanligvis fem - måle midten av topp bolt-hull til midten av tredje tommer avgjøre målingen.

• Måle lengden av bolt skaft med et målebånd. Lengden på hjulet bolten er viktig fordi det må være lang nok til å nå gjennom rim og deretter sikres av lug mutteren riktig. Mens OEM felger og hjulet bolter måles riktig for å matche, erstatte felger eller erstatte en hjulbolt kan skade lengden og effektiviteten ment for mating av mutteren å bolt. Huske på at hjulet bolten er trykket inn hub flensen og tykkelsen på hub flensen må brukes til hjulet bolt målingen.

• Sted bolt diameter måle en av boltene. Siden beregning og standard størrelser kan litt utveksling, må du velge mellom to for korrekt diagnose av bolt diameter målingen. Noen hjulet bolt diameter vil tillate deg å plassere metrisk og standard størrelse måleren over bolten. En passer flere løs enn den andre. Strammere vil anfall av måleren bolt avgjøre den riktige anvendelsen. Andre hjulet bolter tillater ikke både metrisk og standard størrelse målere feste til dem som tar gjette arbeid ut av om det er standard eller metrisk.

• Sted tråden pitch indikatoren spor i trådene ett hjul bolt. Igjen, kan rattet bolter har begge metrisk og standard størrelse tråden teller, avhengig av merke og modell av bilen. Pass på at sporene justerer tett til tonehøyden til trådene på hjulet bolten å bestemme riktig tonehøyde antall bolten. Sjekk med både beregning og standard målere og bruke strammeste passende måleren.

• Kontroller at lug-mutter trådene matche tråden pitch greven av hjulet bolten. Virkningen kanonene kan bli uforsonlige når feil størrelse lug mutteren. Hvis du erstatter det lug vanskelige problemer, kontrollerer du mutteren sitter til hjulet bolten. Hånd tråd det på og stram med en momentnøkkel til riktig dreiemoment spesifikasjoner indikert for det type kjøretøyet. Diameter størrelsen på hjulet mutteren må også samsvare med diameter størrelsen på lug mutter fastnøkkel for å kunne fjerne dem ved et flatt dekk.

• Dreiemoment det lug vanskelige problemer med en momentnøkkel satt til riktig fotpund angitt for kjøretøyet i dreiemoment spesifikasjoner manualen. Mens dette ikke kan være en faktisk måling i tommer eller centimeter, er det en måling i innstramming. Dersom ikke utført korrekt, kan et hjul falle. Alltid stram lug vanskelige problemer i en stjernemønster, starter med en og deretter velge neste fjerneste veien fra den. Dette vil hindre blir koblet til overflaten av hub flensen av felgen vil eliminere vibrasjoner.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com