Slik gjenoppretter du filer fra papirkurven

November 21

Slik gjenoppretter du filer fra papirkurven

Både Windows og Mac-operativsystemer bruker et angitt vindu, kalt søppel på en Mac og papirkurven på Windows, til å lagre slettede filer. Disse filene slettes ikke, de er bare atskilt fra resten av datamaskinen slik at hvis du ombestemmer deg, kan du raskt og enkelt gjenopprette filer du har slettet. Til tross for forskjellene i operativsystemene er utvinning prosessen forbausende like på både Mac og PC.

Instruksjoner

Mac OS X

1 Klikk på "Trash"-symbolet i Dock. Dock vil kjøre enten langs bunnen av skjermen, eller langs en av sidene, avhengig av hvordan du har skjermen definert. "Trash" ikonet ser ut papirkurven og alltid siste ikonet vises på dokken.

2 Bla gjennom filene til du finner filen du leter etter.

3 Klikk og hold museknappen på filen du vil gjenopprette. Flytte musen til å dra filen ut av papirkurven. Du slipper filen på skrivebordet, eller dra den over en mappe og slipp knappen for å sende filen til denne mappen. Gjenta prosessen for hver fil du vil gjenopprette.

Windows 7

4 Dobbeltklikk på "Papirkurven," normalt lokalisert i øvre venstre hjørne av skrivebordet. Dette vil bringe opp vinduet "Papirkurv".

5 Bla gjennom listen over slettede filer til du finner den du leter etter.

6 Høyreklikk på filen og velg "Gjenopprett" fra rullegardinmenyen. Filen gjenopprettes til den opprinnelige plasseringen. Du kan også klikke på filen og dra den ut av "Papirkurv" og på skrivebordet, eller til en annen mappe. Gjenta denne prosessen for hver fil du vil gjenopprette.

Tips og advarsler

  • Hvis filen du leter etter ikke "Trash", så det har blitt slettet fullstendig og kan ikke gjenopprettes uten tredjepartsprogramvare.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com