Hvordan du får den beste avtalen for en Mac Online

November 8

Macintosh versus IBM PC debatt er nesten like gammel som hjemmedatamaskiner. Det er ikke oppe til debatt er at Mac og PC eiere like, selv Bill Gates, ønsker en god avtale når du kjøper en datamaskin online.

Instruksjoner

1 Bli med på mailingliste for Apple. Deres tilbud sendes jevnlig til postlisten medlemmer.

2 Registrer deg for andre datamaskinen butikkenes meldingslister å få spesialtilbud også. Ikke sikker på hvor du finner andre Mac-forhandlere? Gå til din favoritt søkemotor og skriv inn "Mac forhandler", i anførselstegn. Et par er også i avsnittet "Ressurser" under.

3 Forstå sjargong. En Mac mini er i hovedsak en ekstern datamaskin i en boks som du kobler til en separat mus, tastatur og skjerm. En iMac er datamaskinen og skjermen i ett. Mac Pro er en kraftfull tårnet modell som kobler til en ekstern skjerm, tastatur og mus. En iBook/MacBook er en notisbok-stil mobile Mac.

4 Finne ut hvilken Mac må du ønsker.

5 Holde ferde når nye versjoner kommer ut og tiden din Kjøp tilsvarende. Mange ønsker ikke siste års modell og forhandlere vil ofte rabatt dem som nye fylle salgs gulvet. Ytterligere informasjon finner du under "Ressurser" under.

6 Få shopping. I tillegg til noen leverandører vises under "Ressurser", er det mange andre Mac-forhandlere på Internett. Ikke glem å sjekk din email for spesialtilbud fra disse nyhetsbrevabonnement.

7 Sammenlign priser, frakt kostnader, periferiutstyr tilbys og loggføre hva du finner. Apple tilbyr en mye bedre garanti enn andre forhandlere og de har en pris-samsvarende politikk. Hvis du finner en bedre pris for Mac på en annen online forhandler, vil e linken til selgeren og Apple møte eller slå pris.

8 Når håndtere en Apple selger, må du la dem vite om du eller et barn i hjemmet er en student. Rabatt gjelder.

Tips og advarsler

  • UPromise medlemmer kan lagre 1% eller mer av alle kjøp på Apple store på college.
  • Plukke opp noen ekstra RAM, enten fra Apple (de pris-match RAM i tillegg til datamaskiner) eller en tredje part leverandør. Out-of-the-box modellene er litt sjenert av hva mange brukere trenger.
  • Ikke la deg lure av Apple selgere som tilbyr "gratis frakt for dags dato bare". Nye datamaskiner sendes alltid gratis fra Apple.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com