Hvordan fungerer en kart-basert GPS bil styringen System?

February 24

Hvordan fungerer en kart-basert GPS bil styringen System?

GPS-systemet

En GPS-mottaker fungerer ved hjelp av GPS-satellitter. Det er 24 satellitter som bane rundt jorden, sirkle to ganger om dagen og sende signaler. Minst 4 satellitter vises om gangen. Når en person bruker deres kart-basert bilnavigasjonssystem, GPS-mottakeren plukker opp satellittsignalet og bruker den til å triangulere beliggenheten gjennom trilateration. Hver satellitt vil fortelle mottakeren hvor langt unna mottakeren er fra satellitten. Ved å plukke opp minst 3 satelitter, er GPS-mottakeren i stand til å finne den nøyaktige plasseringen.

GPS-kart og programvare

En GPS bil styringen apparat, er en GPS-mottaker er lastet med kart. Bruker lengdegrad og breddegrad koordinater som mottakeren kunne få fra satellittsignalene, er kart-basert navigasjonssystemet nå kjøpedyktig nøyaktig sted beliggenheten på et kart. Nå hvis du ønsker å vite hvordan du kommer til et bestemt sted, de inn bare adressen i navigasjonssystemet og systemet vil komme opp med en rute for brukeren og fortelle brukeren hvor lang tid det tar for å komme til destinasjonen. Detaljene om hvordan en GPS bil styringen system beregner tiden til destinasjonen varierer og er proprietær, men de fleste systemer vil ta hensyn til både postet fartsgrenser og den faktiske hastigheten driveren reiste. GPS fortsetter å motta signaler fra satellitten til målet gir omdreining-av-omdreining styringen signaler og hvis en bruker ved et uhell savner en sving, det kan re-beregne og gi nye retninger å komme til plasseringen. Siden kart endres hele tiden, er den beste måten for en bruker å få den mest nøyaktige informasjonen fra GPS å oppdatere kartene på til maker's nettsted.

Trafikkmeldinger

Som vi alle vet, kan trafikk gjøre hva skal en tjue minutters tur blir en time lang ildprøve. En av de mest imponerende funksjonene i kart-basert GPS-navigasjonssystemer er muligheten til å oppdage trafikkproblemer og tilby alternative ruter. GPS mottar oppdatert trafikkinformasjon gjennom en av tre kilder (avhengig av merke), Bluetooth, FM Radio Data Systems eller XM NavTraffic. GPS mottar opplysninger som identifiserer hva problemet er og hvor det er plassert; alvoret i problemet; retning av berørte trafikk og hvor langt det går. hvor lenge problemet er trolig fortsette og råd om alternative ruter som det da å oppdatere kart og råd driveren.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com