Hvordan kan jeg fjerne programmer fra min oppstartsgruppen?

April 2

Hvordan kan jeg fjerne programmer fra min oppstartsgruppen?

Som en datamaskin blir eldre, flere filer lastes og flere programmer blir installert, vil det bremse ned og bli mindre effektiv. Dette kan bli påvirket av å ha mange programmer tar opp RAM på samtidig, noe som gjør multitasking vanskelig. Programmer som weblesere eller tekstbehandlere påvirke dette, men det kan også påvirkes av programmer som starter av seg selv. Flere programmer bli installert, er det nyttig å sjekke hva programmene kjører automatisk når du starter datamaskinen og deaktivere de du ikke ønsker.

Instruksjoner

Windows

1 Klikk på "Start" og deretter "Løpe" I tekstboksen som vises, skriv "msconfig" og klikk "OK".

2 Klikk kategorien "Oppstart" for å se hva er konfigurert til å åpnes når du logger deg på. Vil du se noen prosesser du ikke gjenkjenner kanskje, men det vil også vise hva planer er konfigurert til å åpnes automatisk.

3 Uncheck boksene ved siden av programmene du vil hindre at starter automatisk. Noen navn kan vises ukjent (for eksempel MSN Messenger vises som "msmsgs"), så hvis du er i tvil, prøv et websøk til å finne det programmet du ser på. Men hvis du er i tvil, ville det være sikrere å unngå å endre innstillingene for bestemt program i tilfelle det påvirker en nødvendig funksjon.

4 Klikk "Apply" og deretter "OK" for å fullføre og lukke vinduet.

Mac

5 Klikk Apple-ikonet øverst i venstre hjørne av skjermen og klikk "Systemvalg.

6 Klikk "Regnskapet", og velg kontonavnet du vil redigere oppstart innstillingene for. (Du må klikke på låssymbolet i nedre venstre hjørne og skrive inn passordet slik at du kan endre innstillingene.)

7 Klikk kategorien "Påloggingsobjekter". Hvis du vil aktivere eller deaktivere alternativet automatisk oppstart, sjekk eller uncheck boksene nærmest planene du ønsker. Du kan legge til og fjerne programmer fra listen ved å klikke på "+" og "-" ikoner. Legger til et program i listen vil ikke gjøre det starte automatisk med mindre det er en hake ved siden av. Fjerne et program fra listen vil begge fjerne den fra det merkede området og hindre at den starter automatisk.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com