Hvordan bruker jeg forskjellige mikrofoner med Rosetta Stone?

November 5

Lære et nytt språk med et datastyrt treningsprogram som Rosetta Stone krever konsentrasjon og fokus. Med den rette mikrofonen for miljøet, gjør at programmet tolke svarene dine vokal riktig. Mens innebygd mikrofon på datamaskinen kan være passende hvis du er i et stille området, kan en hodetelefonmikrofon tjene bedre når det er lyder eller distraksjoner rundt deg.

Instruksjoner

1 Start Rosetta Stone programmet ved å klikke på ikonet på skrivebordet.

2 Klikk "Start" ved riktig brukernavn.

3 Klikk på ønsket nivå språk og klikk deretter "Fortsett".

4 Finn "Options"-knappen øverst i høyre hjørne av skjermen. Den er merket med et symbol i stedet for et ord, og det er mellom knappene "Hjelp" og "Full skjerm". Klikk på "Alternativer".

5 Velg "Angi Preferences" fra menyen. Det åpnes et vindu som viser kategoriene for kurset, lyd- og programinnstillinger. Klikk på "Lydinnstillinger."

6 Velg ønsket mikrofonen fra valgene, og klikk på ditt valg. Hvis du ikke ser en mikrofon du nylig koblet, klikk "Oppdater liste" for å oppdatere tilgjengelig mikrofoner.

7 Klikk på "Mikrofon Setup" kontrollere innstillingene for mikrofonen du har valgt. Klikk "Fortsett" når du er klar til å snakke. Ved ledeteksten snakke tallene 1, 2, 3, 4 og 5 tydelig inn i mikrofonen. Systemet vil fortelle deg oppsettet er fullført. Klikk "Fortsett" igjen for å fullføre oppsettet.

8 Klikk på "Apply Changes" nederst på skjermen fullføre valgene.

Tips og advarsler

  • Hver gang du starter Rosetta Stone programvare, be vil systemet deg å snakke inn i mikrofonen slik at programvaren kan optimalisere sin stemmegjenkjenningssystemet for mikrofonen du bruker for leksjonen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com