Hvordan skiller finansiering en bil fra leie en bil?

January 25

Hvordan skiller finansiering en bil fra leie en bil?

Finansiering Versus Leasing

Beslutter å lease eller finansiere en bil avhenger av dine behov, total kjørelengde drevet per år og personlige økonomiske forhold. Leasing et kjøretøy koster mindre først, og krever ingen forskuddsbetaling eller trade-in. finansiering en bil, (eller kjøpe å eie bilen), krever en vesentlig forskuddsbetaling og/eller en trade-in for gamle bilen, utmerket kreditthistorie, å få et lån fra en finansieringsselskap, og gjør månedlige innbetalinger på sikt av lånet.

Kjøp og finansiering en ny bil

Du kan kjøpe en bil som du vil til slutt eier forhandlinger om '' lån '' med en finansieringsselskap, både på sikt av lån og månedlige innbetalinger som er rimelig. Finansiering setter alt ansvar for omsorg og vedlikehold av dere etter ny bil garantien på bilen er utløpt. Bil vedlikehold, reparasjoner, forsikring, dekk erstatninger og utvendig riper og bulker betales av deg, (inkludert månedspris bil), før utløpsdatoen for lånet. Denne gangen vil du få tittelen og være eieren av bilen, uten ytterligere bil betalinger - til du velger å handle i for en nyere modell.

Leie en bil

Du skal leie en bil hvis du ikke har en forskuddsbetaling for en ny bil, ikke har råd kostnaden for bilforsikring, eller hvis å være en '' eier '' av bil ikke er viktig for deg. Hvis du ikke kjører mye (opprettholde lav kilometerstand), som å kjøre en sen modell bil hvert år, foretrekker å ha en fullt betalt for garanti på interiør og eksteriør av bilen, så leie kan være for deg. Mens leie en bil vil koste mindre først, vil det koste betydelig mer slutt eller ved oppsigelse av leieavtalen. Overdreven kjørelengde, kroppen bulker eller riper eller selv det minste nicket i malingen vil være din økonomisk ansvar for alle reparasjoner og/eller males.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com