Verizon Samsung U490 Trance krav

December 11

Verizon Samsung U490 Trance krav

Samsung Trance U490 er et lysbilde telefon båret av Verizon Wireless, finnes i svart og rødt. Transe har forbedret minnealternativer for optimal musikk støtte, Bluetooth-funksjonalitet og tilgang til Verizon's 3G datanettverk. Det er flere elementer du trenger å bruke Samsung Trance U490. Klargjøre for service å sikre en sømløs opplevelse.

Nettverkstilkobling

Bruke Samsung Trance U490, har på telefonen tilordnet noen mobiltelefontjenester konto og mobiltelefon. Uten en konto og antall, transe er en glorified Alarmklokke og kameraet, og sann funksjonene blir ikke utnyttet. Hvis du har en Samsung Trance og ønsker å aktivere det på et eksisterende nummer, kontakt kundeservice ved å ringe 800-922-0204. Hvis du ikke har en eksisterende konto, starte tjenesten ved å ringe 800-256-4646. Ikke kall fra Samsung transe du ønsker å aktivere, men har mobiltelefonen med deg.

Plan

Du må ha en plan gir minutter bruke for å bruke Samsung transe. Bruker transe uten en plan vil resultere i betaling per minutt som er svært kostbart. Velg en enkelt plan hvis du vil aktivere en linje eller en familie plan hvis du vil aktivere flere enn én linje av tjenesten. Som i 2011 begynne linje planer 450 minutter til en pris på $39.99. Landsomfattende ringetilbudene bruke på transe omfatte nei hjemmemarked streife omkring eller innenriks fjernsamtaler tilleggskostnader, og flere gratis funksjoner som innringer-ID, samtale venter og talepost.

Funksjoner

Hvis du vil bruke tilleggsfunksjonene tilgjengelig på transe du må aktivere flere funksjoner. Hvis du ønsker å sende og motta legge tekstmeldinger en plan for tekst. Tekst pakker begynner på $10 og kan øke til ubegrenset hvis nødvendig. Hvis du planlegger å bruke nettleser, e-postfunksjonen eller VCast app lager, legge en data pakke for å dekke din behandling. En Rhapsody medlemskontingent for $9.99 i måneden kan du lytte til så mange abonnementssanger du vil så lenge du holder funksjonen.

Tilbehør

For å holde din Trance kjører må du ha en lader. Et hjem laderen som plugges inn i veggen er en grensesnittkabel som følger med transe hvis det ble kjøpt ny fra Verizon Wireless. En bil-lader kan holde batteriet ladet på farten. Et microSD-kort vil utvide din Trance lagringsplass, og en USB-kabel vil hjelpe deg med å overføre filer til og fra datamaskinen med letthet. Invester i tilbehør på Verizon Wireless-webområdet eller i detaljhandelen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com