Slik blokkerer innkommende 800 tall på en mobiltelefon

June 5

Slik blokkerer innkommende 800 tall på en mobiltelefon

800 tallene er vanligvis forbundet med telefonselgere og regningen samlere. I noen tilfeller er oppringeren en selger eller en representant fra et firma du gjør forretninger med som prøver å "opp-selger" du på en ny tjeneste. Alle disse samtalene kan være irriterende---spesielt når de kommer gjennom på mobiltelefonen. Føderale lover regulere trakasserende telefonsamtaler. Noen mobiltelefon-tjenester, for eksempel Verizon Wireless og ATT &, også tillate deg å blokkere innkommende 800 tall på mobiltelefonen i noen få enkle trinn.

Instruksjoner

• Samle så mye informasjon som mulig om eieren av 800 nummeret ringer. Du kan utføre en omvendt 800 nummer look-up online eller angir nummeret i en søkemotor for å få informasjon om eieren. Beholde informasjonen i dine personlige i tilfelle samtaler begynner å bli trakasserende eller i strid med statlige eller føderale lover.

• Registrer ditt mobiltelefonnummer med nasjonale gjør ikke ringe registeret. Dette registeret blokkerer telemarketers kaller mobiltelefonnumre i tillegg til vanlig fasttelefoner. Angi ur celle nummer og en e-postadresse hvor du kan motta bekreftelse. Hvis, etter 31 dager, du fortsatt får en telefon fra en 800 nummer tilhørighet til en telefonselger, rapportere 800 nummeret på samme nettsted du registrerte nummeret.

• Logg på din personlige konto fra mobiltelefonen din leverandør. Under "Mine tjenester," "Mobile tjenester," eller en lignende meny, se etter et alternativ som lar deg angi din mobiltelefon "Blocking" funksjoner. Hvis firmaet tilbyr dette alternativet, angir du 800 nummeret på blokkeringslisten. Blokken er vanligvis forbigående---må du fornye den når det utløper. Dette alternativet er best hvis du har en kort liste over regningen samlere eller selgere ustanselig ringer telefonen.

• Ring din mobiltelefon selskapet for å be om spesielle personvern eller spam ringe sperring valgmulighetene for kontoen. Selskapet kan tilby en betalt funksjon for å kontrollere visse kall til linjen (som er tilfellet med foreldre som ønsker å administrere og blokkere visse kall til et barns mobiltelefon). Informere representant hvis du er trakassert av 800-nummer. Hvis samtaler er truende, kan det hende at mobiltelefon selskapet sikkerhetsavdeling kan gå inn og hjelpe.

• Sitat i Fair Inkasso Practices Act til en gjeld samleren som er i strid med loven. Du kan saksøke selskapet for loven. En bill kollektoren kan ikke ringe deg mellom timer av 21: 00 til 08: 00, kaller du gjentatte ganger på en støtende måte eller bruke støtende språk når de ringer telefonen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com