Slik tolker du Alternator ledninger

February 18

Slik tolker du Alternator ledninger

Bil dynamoer utføre flere oppgaver enn bare lade bilens batteri. Bilens batteri gir bare nok strøm til å drive bilens starter når du starter. Når bilen kjører, rotere trinser på kjører motoren et belte koblet til dynamoen, som deretter forårsaker interne spoler av enheten til å generere strøm til å etterfylle batteriet for neste start og gi kontinuerlig strøm å operere bilens tilbehør og lys mens du er i drift. Siden 1960 vært dynamoer typen 3-tråds.

Instruksjoner

• Se baksiden og sidene av dynamoen å finne to wire kontaktene. En av kontaktene er vanligvis en gjennomtrukket bolt stikker fra baksiden (den motsatte enden fra skivene) som en ledning med en oppstart på Koble enden er festet på. Den andre enden av denne ledningen være koblet til den 12 v terminal på baksiden av bilens Igangsettere, også kjent som "positiv spenning" tilkoblingen til forrett.

• Se etter en egen ledning med en ledning terminal på slutten. Det er bare andre separat ledningen uten en "oppstart" på slutten av det, men heller en runde avtakbar terminal som glir over en bolt koblet til bilens ramme. Denne tilkoblingen er "Ground" og fullfører negativt (-) spenning siden av den elektriske kretsen. Terminalen er gled over gjengede stillingen som en bolt og deretter festes ved å stramme en mutter på terminalen.

• Identifisere tredje wire, som vanligvis to ledninger med snapin-modulen plast kontakt på Dynamo slutten. Denne kontakten er produsert så den kan settes inn i kontakten kontakten på dynamoen en vei. Hvis du kan se på en produsent diagram av dynamoens kontakter, wire som glir over pinne 1 av dynamoen fører til positive (+) tilkoblingen på bilens batteri og sanser spenning. Hvis spenningen stiger over eller faller under 12 volt, dynamoens indre spenning øker eller reduserer effekt for å opprettholde 12 Volts batteriet og systemer av kjøretøyet under drift. Andre ledningen i par på Pin 2 dynamoen går til tenningen. Dette tillater makt å starte strømmer gjennom dynamoen samt andre komponenter i bilen.

Tips og advarsler

  • Alltid merke hver ledning fjernes fra en gammel Dynamo, nødvendig for å sikre at du enkelt kan erstatte ledningene i de riktige kontaktene når du installerer erstatning dynamoen.
  • Biler eldre enn en 1960-modell kan kreve alle tilkoblinger av dynamoen, bortsett fra bakken, kobles til positive og negative terminalene på en ekstern spenningsregulator i stedet for direkte til batteriet og tenning koblingene. Alltid matche opp røde positive (+) ledninger med positiv koblinger og svart negative (-) ledninger med negative koblinger på slike en ekstern spenningsregulator.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com