Hvordan du oppretter en oppstartsdisk for Norton Ghost 14

September 14

Hvordan du oppretter en oppstartsdisk for Norton Ghost 14

Norton Ghost 14 programmet brukes til å sikkerhetskopiere data lagret på harddisken i tilfelle et systemkrasj eller virus infeksjon. Programmet har også en ekstra funksjon som lar deg opprette en støvel skiven på standard tom CD eller DVD som du kan bruke å re-installere datamaskinens operativsystem og slette alle filene på harddisken hvis alle dataene blir skadet og må fjernes.

Instruksjoner

1 Strømforbruket på datamaskinen. Sett inn installasjonsplaten Norton Ghost i datamaskiner CD- eller DVD-stasjonen. Vente på et nytt vindu vises spør hva du ønsker å ta og klikk på alternativet for å kjøre programmet. Følg instruksjonene som vises på skjermen for å installere programmet Norton Ghost 14.

2 Fjern Norton Ghost installasjons-CD fra stasjonen på datamaskinen. Sett en tom CD-R eller DVD-R i stasjonen, avhengig av om du har en CD eller DVD brenner stasjonen. Lukk vinduet som vil dukke opp å spørre hva du vil gjøre uten å velge noen av de tilgjengelige alternativene.

3Hvordan du oppretter en oppstartsdisk for Norton Ghost 14

Dobbeltklikk på skrivebordsikonet for Norton Ghost 14. Vent laste og klikk på knappen "Oppgaver" til venstre i vinduet. Klikk alternativet som "Opprette gjenopprettingsdiskett" i nye aktiviteter-menyen som vises på skjermen.

4 Klikk på "Neste"-knappen nederst til høyre i vinduet for å få opp støvel skiven opprettelsesveiviseren. Klikk på knappen merket som "Automatisk" og deretter "Neste".

5 Klikk på "Browse" og velg plasseringen av CD- eller DVD RW stasjonen. Klikk på "Neste" for å starte støvel brenneprosessen. Vent til platen slutt brenner og klikk "Avslutt" for å fullføre oppstart brenneprosessen.

Tips og advarsler

  • Norton Ghost programmet automatisk oppdage alle stasjonene koblet til datamaskinen og lagre alle sine driverprogramvare på oppstartsdisketten. Pass på å holde alle ekstern kjører som en USB-harddisk koblet til datamaskinen mens du kjører veiviseren støvel skiven kreasjon.
  • Støvel skiven vil ikke lagre filene og programmene installert på datamaskinen, bare programvaredrivere kreves for maskinvaren for å kunne fungere skikkelig. Du bør gjøre regelmessige sikkerhetskopier av viktige filer til en ekstern kilde som en USB hoppe kjøre i tilfelle du trenger å reinstallere datamaskinens operativsystem bruker støvel skiven.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com