Skarp Aquos LC-20B4U-S spesifikasjoner

May 18

Av skarp Aquos LC-20B4U-S er en tidlig generasjon, 20-tommers skarp Aquos LCD-TV som ikke har høy oppløsning. Denne liten TV er ideell for små soverom eller office venterom. Sharp Corporation i Japan produsert denne TVEN. Skarp Aquos TV kan variere fra skjermer som liten 13 inches eller så store som 65 tommer. Moderne skarp Aquos TV angir vanligvis ansiktstrekk full HD-oppløsning og mer nylig, innebygd Blu-ray-spillere.

Oppløsning og bildekvalitet

Av skarp Aquos LC-20B4U-S er er en 4:3 størrelsesforhold TV og forbedret definisjon TV (EDTV) 480p oppløsning. Dette betyr at oppløsningen er litt bedre enn standard rør-TV med en bildeoppløsning av 480i. Levetiden LCD bakgrunnslys er en anslagsvis 60 000 timer. Visningsvinkler 170 grader i hver retning, og har et kontrastforhold på 500: 1.

Koblinger for innsignal

TV har en innebygd kabel antenne. Det har også to S-video-inngang, én komponent input og en kombinert inngang. På tidspunktet for utgivelsen, ble S-video stadig i popularitet over tradisjonelle sammensatt input kablene. Siden da, har S-video blitt gjort nesten foreldet fremveksten av HD og bruk av HDMI-kabelen.

Lyd

To høyttalere måler 2.5 watts hvert omfatte LCD TVs lyd system og installeres bak TVs silver kabinett. Lyden er ikke veldig høyt, men så igjen det er ikke ment å fylle et stort rom.

Fysiske egenskaper

Strøm, TV/video, kanal, volum og menyen knapper er på en Kontrollpanel på toppen av TV. Visningsvinkelen kan endres av 5 grader forover eller bakover ved å vippe skjermen i begge retninger. Tre prikker på nedre høyre TV representerer et fjernsensoren, strømindikatoren og sove indikator, som lyser rødt når tidsuret. Bakdekselet har også et håndtak bak TV enkelt flytte og bære TV. Baksiden av TV har også en jack å plugge inn hodetelefoner. Enheten veier 19,2 lbs.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com