Hvordan fungerer en Turbo på en bilmotor?

July 31

Turbo ble utviklet for å ta plassen til belte-drevet kompressorer fordi de var gratis hestekrefter. Hastigheten av eksosen stasjoner turbo. En turbo er to turbinhjul på en vanlig aksel i en bolig, ligner på en snegle skall. De to turbin hjulene er segregerte av en vegg i huset, to separate inntak og eksos.

Turbo tar i luften og styrker den (under komprimering) inn i innsug manifold, effektivt øke motorens sylindervolum. Øke motorens sylindervolum også øker hestekrefter betraktelig. Turbo ligger nær eller eksos manifold og har eksos rettet gjennom en turbin. At turbinen blir andre turbinen på lik hastighet, komprimere den innkommende luften.

Den komprimerte luften går deretter gjennom en intercooler. En intercooler ligner en vanlig radiator. Dette kjøler luften gjør det tettere. Uten intercooleren, ville varm luft bli tvunget inn i manifolden, forårsaker preignition eller detonasjon. Den turbofart økes eller reduseres med turtall, dermed øker komprimering. For å hindre overdreven høyt trykk som kan kompromiss topplokk pakninger eller stempler, installeres en slag av ventil. Dens oppgave er å bare noen høyt trykk å flykte uten skade til motoren.

På oppsiden av Turbo er at de er gratis hestekrefter og ikke vondt drivstoff kjørelengde. Dette er den eneste opp, fordi de er samme pris og vedlikehold. Turboer krever mer avløp og produsere mye varme under panseret. Fra en hestekrefter ståsted, kan de produsere så mye hk som en supercharger. Men som kompressorer har de en iboende lag.

En turbo blir ikke effektiv til et gjennomsnitt på 3000 rpm er oppnådd. Dette gjør det en deltid effekt økning. Den bruker lager oljesystem av verten bilen ved å trykke inn olje pumpetrykk nær oljefilteret. Turbo har en linje fra oljefilteret boliger til turbo center lagrene og så tilbake til i olje pan. Turboer kan ikke brukes på komprimering motorer. Generelle komprimeringen kan ikke være over 9.5 til 1.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com