De beste bilene for en ny mor

July 19

De beste bilene for en ny mor

Å ha barn forandrer alt. Et par blir plutselig en familie, og når det skjer, endre forventningene til bilen. Enslig mor forventer i dag mer enn bare sikker og pålitelig transport fra punkt A til punkt B. Bilen er en forlengelse av hennes verden og må tilby funksjoner som gjør hennes liv og arbeid enklere og mer komfortabel.

Pris/verdi

En ny baby adderinger en mengde av ekstra kostnadene til familiens budsjett. Dette betyr at beslutningen om å oppgradere til en familiebil krever forsiktig oppmerksomhet til effekten det vil ha på familiens økonomi. Faktorer som påvirker kjøpe valg er innledende pris, hvor godt bilen vil holde sin verdi og funksjonene som vil imøtekomme behovene til en voksende familie.

Store familie sedan, mellomstore Luke ryggen og minibusser tilbyr plass og komfort en voksende familie trenger. 2011 Ford Taurus er totalt det beste familie sedan for pengene, amerikanske nyheter og rapporter. Den Honda Fit kombi vant beste verdi for pengene i 2010 og 2011 og 2011 Kia Sedona gir den beste verdien i minibusser for 2011. Alle disse bilene kombinerer rimelig pris med langsiktig verdi og lavere drifts- og vedlikeholdskostnadene kostnader å gjøre dem beste verdiene for familie kjøretøy.

Barn vennlig

En viktig faktor for mødre i velge en bil er hvordan barn vennlig kjøretøyet er. Har bilen har funksjoner som gjør transport av små barn tryggere og enklere? Er det plass til bilseter? Gir en trygg og komfortabel kjøreopplevelsen for barn kan være forskjellen mellom en enkel tur med glade smilende barn og veien turen fra helvete.

Ifølge CBS penger Watch tilbyr noen av de mest gutt vennlige bilene for 2010 seter som kan konfigureres for enkel tilgang til barn, DVD spillerne å underholde småbarn og kjøleskap for å holde mat og baby formel kaldt på turer. Kjøretøyer som Honda Odyssey og Ford Flex topp listen for mor og barn vennlig transport.

Drivstofføkonomi

Med bensin over $3 per gallon og ledet høyere, drivstofføkonomi er en viktig faktor når du velger en familie bil. Enslig mor vil kanskje vurdere en mer økonomisk mellomstore kjøretøy eller en hybrid i stedet for en SUV eller minivan.

Consumer Reports plukket 2010 Toyota Prius som den mest økonomiske bilen i Amerika. Med en økonomisk MSRP under $29,000 og gjennomsnittlig drivstoff er økonomien fra 40 til 50 miles per gallon Prius et godt valg. Det tilbyr komfort, lagringsplass og krasj sikkerhetsfunksjoner som trengs i en familie kjøretøy, ifølge Consumersearch.com.

Innebygd sikkerhet

Familier med små barn har et ekstra insentiv til å kjøpe den sikreste bilen mulig. Se etter biler med et 5-stjerners rating fra National Highway Traffic Safety Administration. En bil som er tryggest vil inkludere funksjoner som side gardin kollisjonsputer og barn-safe døren og vinduskontroller.

Car-Safety.org recommends vehicles that have wide-angle mirrors so that drivers can monitor children in the back without taking their eyes off the road in front. Emergency bagasjerommet slipp klemmer og automatisk krasjet rapportering systemer er også god sikkerhetsfunksjoner for en familie bil.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com