Klikke problemer i Samsung LN-T4071F LCD TV

July 5

TV bør aldri høres din gamle armbåndsur, men flere potensielle problemer kan føre til gjøre akkurat. Finne kilden klikke lyder på TVen Samsung LN-T4071F er første skritt for å feilsøke dette problemet.

Identifisere ved å

For å finne noen å klikke eller tikkende lyder som kommer fra Samsung TV, først isolere variablene. Skje lyder når TVEN er av og når den er på? Kan du høre de klikke lydene fra høyttalerne eller inne TV? Skjer problemet bare når du lytter til visse kanaler eller bruke visse typer utstyr, som en Digitalboks-mottakerenhet eller DVD-spiller? Å besvare disse spørsmålene er viktig, fordi en klikkelyd som skjer når TVEN er av skyldes mest sannsynlig en annen problem enn en klikkelyd støy som skjer når TV.

Signal problemer

Hvis klikke støy på TVen Samsung LN-T4071F oppstår bare når enheten er på, start ved å undersøke noen kabler eller utstyr ansvarlig for gjennomføring et signal. Hvis du bruker kabel-TV, betyr inspisere din Digitalboks-mottakerenhet og koaksial kabler for noen tegn til skade; Hvis du abonnerer på satellitt-TV, må du kontrollere tilpasningen av din antenne også. Lyder og bilder på TVEN er kun så sterk som signalet mottas; Hvis noen av signal-bærer komponentene er skadet eller feil tilkoblet, kan du høre forvrengt lyd eller smellende lyder eller se pixelated bilder på skjermen.

Kanal-spesifikke problemer

Hvis du bare hører klikkelyd på visse kanaler når TVEN slås på-som HD-kanaler-sjekk din HDMI-ledningen. LN-T4071F har tre HDMI-utganger, som kan kobles til en HD-mottakeren eller Blu-Ray-spiller. Dette er ansvarlig for å bære alle HD TV-signaler. Det bør være fri for skader og helt settes inn i porten på TV samt havnen på kabel-boksen, spillkonsoll, lydsystem eller Blu-Ray/DVD spiller. Hvis problemet skjer bare på én kanal, tikkende lyden fra høyttalerne kan stammer fra denne kanalen og kanskje ikke har noe å gjøre med TVEN eller andre enheter som er koblet til den.

Lydinnstillinger

LN-T4071F tilbyr mange funksjoner for å forbedre kvaliteten på lydsignalet den mottar. Disse funksjonene, som inkluderer lavt støynivå forsterker, digital støyreduksjon og automatisk, forbedre svake lydsignaler og rette automatisk mange lydproblemer som stammer fra kilden. Men kan noen ganger disse funksjonene arbeide for godt, oppretter eller forsterke uønskede lyder som nynner, klikke eller summende lyder. Hvis du opplever noen av disse lyder fra høyttalerne mens TVEN er på- og har allerede sett din telegrammer og tilkoblingsporter for problemer-Trykk på "Menu"-knappen på fjernkontrollen og deaktivere disse funksjonene inne listen "Lyd" innstillinger.

Sviktende kondensatorer

Hvis klikke støy skjer uansett om TVEN er på eller av- og ikke kommer fra høyttalerne, men fra inne TV selv-du sannsynligvis har et strømproblem kilde. Kondensatorer bidra til å lagre og vedlikeholde en nivå tilførsel av elektrisitet til sentrale komponenter av TV, for eksempel lyd styret eller LCD-skjermen. Når disse kondensatorer overopphetes, avgir de en gass som får dem til å utvide. Denne utvidelsen forårsaker disse små, sylindriske stykker for å gjøre smellende lyder. Når en kondensator begynner å utvide, kan ikke det repareres; Snarere, det må skiftes. LN-T4071F har ett år deler og arbeid; Hvis Samsung TV er fortsatt under garanti, forsøk ikke å løse dette problemet selv, som det vil opphever vilkårene for denne serviceavtalen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com