Slik Erstatt bremseklosser på en 2003 Mustang

May 21

2003 Ford Mustang kom i ulike modeller og alle modellene hadde forskjellige motorer. Endre bremseklossene på 2003 Ford Mustang er den samme for hver modell. The Mustang er bremseklosser ligger innenfor calipers. Calipers er montert til brems rotorer. Rotorene må erstattes med bremseklossene hvis rotorene er på noen måte skadet. Hvis rotoren er skadet, så fungerer nye bremseklossene ikke.

Instruksjoner

• Løsne det lug vanskelige problemer på fremre dekk med dekk jern. Løft bakken med gulvet jack frontprogram Mustang. Hvile fronten på paret med jack står. Fjerne det lug vanskelige problemer fra de fremre dekkene med dekk jern og trekk de fremre dekkene av rammen.

• Løsne de to sikring bolt på høyre og venstre side av bremsen calipers med ratchet sett. Trekk to calipers av foran rotorene. Plass tykkelse på akselen.

• Fjern skruene i midten av bremseskiver med ratchet sett og trekk rotorene av akselen. Plasser nye rotorene på to foran akslene og erstatte bolter. Dreiemoment bolter til 55 ft-lbs. ved hjelp av dreiemoment skiftenøkkelen.

• Trekk bremseklossene fra calipers. Skyv stempelet inn skyvelære med skrutrekkeren og sett inn nye bremseklossene. Erstatt calipers til foran rotorer og dreiemoment sikre mutterne på calipers til 32 ft-lbs. ved hjelp av dreiemoment skiftenøkkelen.

• Erstatte de fremre dekkene til rammen. Erstatt det lug vanskelige problemer til forsiden dekk og litt stram. Fjerne jack står og lavere Mustang å bakken med kontakten. Dreiemoment det lug vanskelige problemer på fremre dekk til 65 ft-lbs. ved hjelp av dreiemoment skiftenøkkelen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com