Den beste måten å koble et HDMI TV til en Videospiller

June 16

Den beste måten å koble et HDMI TV til en Videospiller

Nylige fremskritt innen TV-teknologi har forlatt mange seere i støvet. Heldigvis har VHS brukere ikke blitt glemt. Ankomsten av nye HD-programmering, Blu-ray og digitale medier har forårsaket mange endringer i måten TV er bygd. Når du kobler eldre komponenter, som en Videospiller, til en nyere, HDMI-aktiverte TV, er det noen ting å holde i tankene, men det er ikke så komplisert som det kan virke.

HDMI forklart

HDMI er en digital audio/video standarden for hjemmekino komponenter. Selv om det ikke gjør noe for VHS-formatet og videospillere, de fleste nyere komponenter som plasma og LCD-TV og DVD-spillere har HDMI-kontakter. Bruke en liten kabel, digital lyd og video signal overføres mellom TV og en mottaker. Dette eliminerer behovet for en ekstra lydkabel. HDMI gir også en stor mengde data overføres, (mye mer enn eldre, analog teknologi) så ukomprimert, flerkanals lyd og video bekker kan bevares for best mulig bilde og lydkvalitet.

VCR-innganger

Akkurat som alle hjem teater video komponent som en DVD-spiller eller kabelboks er Videospilleren utstyrt med analoge lyd- og videoinngang og utgangene. Disse innganger er vanligvis røde, hvite og gule, og koble direkte til TVEN eller en lyd-/ bytte enhet, som en mottaker. Disse utganger, selv om noen år, fortsatt tilby akseptabel bildekvalitet og koble til HDMI-aktiverte TV ganske lett.

Trekke opp Videospilleren

Selv om behandlingen baksiden av TVen HDMI-kompatibel, vil du se analoge innganger og HDMI-innganger. Også merke alle s-videoinnganger. Nå passer disse innganger med de bak på Videospilleren. Bruke en standard RCA audio/video-kabelen, lage forbindelsen mellom din videospillere utganger og TV-innganger. Være sikker kampen de røde, hvite og gule fargene til riktig kontaktene. Alternativt, s-video-utgang kan brukes med en s-videokabel litt høyere-kvalitet video, hvis Videospilleren har en. Det er fortsatt nødvendig for å bruke den røde og hvite delen av RCA-kabelen til å overføre lyd. Når Videospilleren er koblet til og slått på, er det bare et spørsmål om tuning TVen til riktig inn kanalen å nyte din favoritt VHS-filmer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com