Feilsøke Kicker forsterkere

May 12

Diagnostisere forsterker problemer er ofte problematisk som et stort antall ulike og ikke-relaterte problemer alle føre til forsterkeren ikke å skru på eller ikke gi utdata til de tilkoblede høyttalerne. Heldigvis er mange Kicker forsterkere utstyrt med Diagnoselamper som gir innsikt i denne bestemte feilen påvirker forsterkeren. Bruke Diagnoselamper og dokumentasjon av Kicker, er det mulig å diagnostisere og rette opp et stort antall forskjellige forsterker problemer.

Instruksjoner

• Sjekk ledninger makt og bakken når phono-inngangen på røde og gule LED-lys ikke er opplyst. Kontroller at makt og bakken ledninger er i den aktuelle inngangen på forsterkeren og at verken ledningen er skadet.

• Mål spenningen kommer fra eksterne turn på ledningen når begge de røde og lys LED lys ikke er opplyst. Koble den positive og negative fra multimeter til eksternt slå på wire og koble negative ledelsen til et område. Spenningen skal 12 volt.

• Inspisere høyttaler terminalene for tegn på skade eller feil tilkoblinger når den røde LED lyser og gule LED forblir av. Bytt tilkoblet forsterkeren med andre høyttalere som er kjent for å være i orden slik at problemet er med forsterkeren og ikke høyttalerne. I tillegg koble forsterkeren til en annen kilde-enheten for å sikre at inngangssignalet ikke er problemet.

• Koble den multimeter positive og negative til makt ledningen og negative føre til en bakken til phono-inngangen på spenning når den gule Lysdioden lyser og røde LED forblir. Forsterkeren kan ikke fungere hvis spenningen ikke er innenfor de 9 å 16-volts.

Tips og advarsler

  • Det blinkende gule "problemet" LED er ikke et tegn på en forsterker problem på egen hånd.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com