Hvordan å operere min MP3-spiller

July 2

Bærbare enheter som spiller digitale musikkfiler er kjent som mp3-spillere. Dette er vanligvis en misvisende benevnelse, fordi mp3-spillere kan vanligvis spille andre typer lydfiler (m4a, mp2, wav). Det er mange forskjellige typer mp3-spillere, men alle av dem fungerer etter samme grunnleggende operasjoner. De viktigste funksjonene mp3-spiller fungerer med en personlig datamaskin. Opplasting sanger av og på av en mp3-spiller er en helt annen funksjon fra spiller musikk på den.

Instruksjoner

Opplasting

• Installere iTunes på datamaskinen gratis på Eples website. Koble mp3-spilleren til datamaskinen med USB-ledningen. Datamaskinen gjenkjenner automatisk mp3-spillere. Åpne iTunes. Når du se mp3 player-ikonet på skrivebordet. En mp3 player-ikonet vil også være i iTunes' venstre kolonnen rett under "Enheter."

• Klikk enten "musikk", "Podcaster," "Filmer" eller "TV viser" under alternativene "Bibliotek" i venstre kolonne av iTunes. Uansett valg du klikker viser biblioteket å samkjøre media i iTunes.

• Sette media på mp3-spilleren fra iTunes-biblioteket ved å merke og dra den til ikonet for mp3-spilleren fra venstre kolonne unclicking musen når symbolet er uthevet. Det valgte elementet kopieres deretter til mp3-spilleren. Dette tar bare noen sekunder, men det avhenger av hvor stor varen kopieres er. Nå når du klikker på ikonet mp3 spilleren i iTunes, blir elementet du kopierte i mp3-spillerens spilleliste.

• Hvis du vil fjerne alle medier fra mp3-spilleren, koble den til datamaskinen igjen. Klikk på tittelen i mp3-spillerens spilleliste i iTunes. Når tittelen er merket, traff Slett. Når du er ferdig å laste eller fjerne medier, koble mp3-spilleren fra datamaskinen ved å klikke på "Løs ut" "ikonet til høyre for ikonet mp3 spilleren i iTunes. Etter noen sekunder, kan trygt mp3-spilleren kobles fra datamaskinen.

Spille

• Spille av media på en mp3-spiller når du har koblet den fra en datamaskin. Kontroller at bryteren "Hold" av. Siden høyst mp3 spillerne ikke har innebygde høyttalere, må du bruke hodetelefoner eller eksterne høyttalere.

• Trykk "Leke" eller "Velg" knappen på mp3-spilleren til å lytte til en sang. Navigere venstre mot høyre eller opp og ned for å finne området du ønsker å spille. Trykk på play-knappen igjen for å stoppe.

• De fleste mp3-spillere har skjermer som viser hvilke valg du gjør, så alltid bruke denne skjermen i samarbeid med knappene du trykker på. Men hvis mp3-spilleren ikke har en skjerm (iPod Shuffle, for eksempel), bare holde klar av alle enhetens knapper.

Tips og advarsler

  • De fleste mp3-spillere kan lades ved å være koblet til en datamaskin med en USB ledning.
  • En mp3-spiller hoppe ikke, og det er mye mer robust enn en CD eller kassett spiller. Men fortsatt gjøre et forsøk på å ikke slipp en mp3-spiller, fordi den kan ødelegge.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com