Hvordan du hekte den 5 LNB Feedhorn for DirecTV Slimline parabolen

December 5

Hvordan du hekte den 5 LNB Feedhorn for DirecTV Slimline parabolen

DirecTV Slimline parabolen har æren av å samle 5 LNB (lav støy blokk forsterker) feedhorn moduler i et kompakt design, derav "Slank" betegnelse. Trekke opp 5 LNB feedhorn Slimline parabolen krever bare noen verktøy. Du kan justere Slimline til overhead satellitt bruker en satellitt meter, eliminerer behovet for å beregne riktige koordinatene for din plassering.

Instruksjoner

• Plass asimut/høyde mount på taket. Kjøre fire treskruer gjennom montere i taket en stjerneskrutrekker. Plass en porsjon silikon fugemasse over hver skruehodet å beskytte taket fra delene. La tetningsmasse sette en time før du fortsetter.

• Plass baksiden av Slimline parabolen mot toppen av fjellet asimut/høyde. Drive fire metall skruer gjennom festet på baksiden av parabolen med Phillips-skrutrekker.

• Rotere parabolen slik at den vender mot sør. Bruke kompass til å skjelne retningen at parabolen må møte. Løsne skruene i bunnen av parabolen med fingrene. Sett inn utbrettet slutten av satellitt pole gjennom hullet i bunnen av parabolen. Stramme skruene med fingrene. Rotere stangen slik at langt bøyd slutten vender. Stramme skruene sikkert med en tang.

• Løsne skruene på siden av modulen LNB med fingrene. Plass modulen LNB på enden av stangen. Rotere modulen LNB slik at de tre plast kupler vender mot fronten av parabolen.

• Skru en ende av hver 3-fots-koaksialkabel til hver av de fire lokke utgangene på LNB modulen. Skru slutt fra en av koaksial kabler til "Lør" koaksial inngang på signalet meter.

• Justere "Trim"-knappen på signalet meter slik at nålen på skalaen leser rundt "5." Løsne heving knotten på siden av fjellet med fingrene. Hev parabolen sakte til nålen på signalet meter toppene på flest på skalaen. Stram knotten ned med fingrene.

• Fjern koaksialkabelen fra "Lør" koaksial inngang og erstatte den med en annen koaksialkabel. Juster høyden på parabolen nødvendig slik at nålen topper igjen. Gjenta trinnet med resten av koaksial kabler. Stram heving knotten ned sikkert med en tang.

• Løsne asimut knotten på siden av fjellet med fingrene. Flytte parabolen sakte siden før nålen på signalet meter toppene på flest på skalaen. Stram knotten ned med fingrene.

• Fjern koaksialkabelen fra "Lør" koaksial inngang og erstatte den med en annen koaksialkabel. Juster asimut for parabolen nødvendig slik at nålen topper igjen. Gjenta trinnet med resten av koaksial kabler. Stram asimut knotten med en tang.

• Skru de ledige endene av koaksial kabler til koaksial innganger satellitt multi-bryteren. Skruen to kablene til to lokke utganger på bryteren. Tie bryteren ved siden av fjellet med plast slips.

• Kjør kablene langs taket og ned på siden av huset til du kommer til et vindu i samme etasje som satellittmottakere. Bore et hull gjennom veggen ved siden av vinduet med bærbare øvelsen. Trekk koaksial kabler gjennom hullet. Injisere silikon fugemasse i begge sider av hullet for å tette hullet helt.

• Kjør hver koaksialkabel til en satellittmottaker. Skru gratis slutten av hver koaksialkabel koaksial inngang på koaksial kortet. Skru en ende hver av to 1-fots koaksiale kabelene til to lokke utganger på koaksial kortene. Skru de ledige endene av koaksial kabler til to koaksial innganger på baksiden av satellittmottakere.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com