Hva er hytte hepafilter?

October 27

Hva er hytte hepafilter?

Luftfiltre rense luften i omtrent alle trangt sted i den moderne verden. De filtrerer ut ulike allergener og irritanter som støv, dander og pollen. HEPA filter er de mest effektive filtrene tilgjengelig, rense ut mest allergener. Derfor bruker bilen og flyet produsenter HEPA filter for å rense luften i sine hytter.

Hytter

Hyttene for kommersiell og privat transport er oppvekststeder for pollen, støv, dander, kjøretøy røyk og eksos samt luftbårne sykdommer forårsaket av bakterier og virus. Lukket system av air condition og oppvarming recirculates ikke bare luften, men alle partikler, gi dem mer tid til å agitere og infisere beboerne av hytta. Partikler konsentrasjonen bare blir tettere med frekvensen til skriver inn og spennende hytta og antall passasjerer.

HEPA filter

HEPA er forkortelse for "high efficiency partikler luft" filter. Ifølge Environmental Protection Agency har amerikanske-laget HEPA filter en minimum effektivitet rapportering verdi eller MERV på 17 til 20 på en skala fra 1 til 20 med øvre områdene å være mest effektive av American Society of oppvarming, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers (se referanse). HEPA filter har vist seg for å være effektiv nok til å filtrere partikler så små som 0,1 mikron, betyr de kan filtrere 99,99 prosent av partikler, inkludert mange virus.

Kjøretøy

Ifølge Carla Kalogeridis på Filter produsenter Council har bare 40 prosent av amerikanske biler hytte luftfiltre til tross for den pågående bekymringen for forbrukerne om hytte luftkvalitet. Kjøring utsetter førere og passasjerer i bilen hytte til forskjellige miljøgifter som pollen, støv, bilen eksos og lukt fra veien. Hytte luftfiltre, spesielt HEPA filers, kan eliminere de fleste luftbårne partikler gjør sikrere og mer komfortabel.

Fly

Har et spesielt sett med filtrering problemer på grunn av stort antall folk kommer og går. Ikke bare bringer høy menneskelig trafikk i flere partikler men fly også la beboerne begrenset til hytta i lange perioder. Siden resirkulert luft fyller hytta i opptil 20 timer om gangen, blir filtrert effektivt avgjørende. Pall Corporation, en produsent av fly hytte luftfiltre, sier at sann HEPA filter kan fjerne bakterier og virus inkludert Avian influensa-viruset (se referanser).

Fordeler

De umiddelbare fordelene vil være for folk med allergi og astma, som de er mest sensitive til luftbårne partikler skjerpende deres respektive symptomer. Alle vil puste lettere fra luften renset allergener og eksos, som vil også forbedre langsiktig lungefunksjonen, ifølge EPA. Varig bruk HEPA hytte filtre kan begrense luftbåren virus og sykdom-forårsaker bakterier fra krysset regionale og internasjonale grenser, muligens hindre fremtidige pandemier.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com