Hvordan løser jeg et Grado hodetelefon rasle?

February 15

Hvordan løser jeg et Grado hodetelefon rasle?

Grado hodetelefoner er kjent for å produsere lyd med høy kvalitet, men de kan også produsere en rattling, forvrengt lyd kjent som Grado grattle. Grattle skjer når membranen inne en øreplugg bretter eller når håret eller annet rusk blir sittende fast i ørepluggen. Hvis din Grados viser symptomer, kan du prøve noen feilrettinger før å gi opp på dem.

Instruksjoner

• Fjerne det skum puten rundt ørestykket, og bruke pinsett eller fingrene for å fjerne hår eller rusk fra hodetelefoner høyttaler.

• Forsiktig blåse i grillen siden av ørepluggen i et forsøk på å fjerne eventuelle gjenværende hår eller rusk.

• Spille bass-tunge musikk høyt i en halv time eller så for å fikse en økt membran eller fortrenge interne rusk. Ikke angi volumet så høyt som forvrenger lyden; Det kan skade din hodetelefoner.

• Trekke ut press i hodetelefonens membran, fjerne det skum puten fra ørepluggen og svært forsiktig suger høyttaler mesh med munnen. Du kan høre en smellende lyd som membranen tilbake til det normale. Bruk en hårføner om lag 2 inches fra ørestykket 15 til 20 sekunder å sette den reparerte membranen i posisjon, så press ikke oppstår på nytt.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com