Speedtrap detektor programmer for Garmin

February 9

Speedtrap detektor programmer for Garmin

Mange verdi Garmin GPS sporing systemer. Garmin, en av de største produsentene av automotive mot systemet enheter i USA, har merverdi for eiere av tillate programmer installeres som oppdager og advare førere av kommende potensielle fart feller og rødt lys kameraer. Fra oktober 2010 har Garmin GPS-brukere tre hastighet-felle-gjenkjenning programmer å velge mellom. Alle brukere har å gjøre er velge programmet de liker og laste den ned fra et nettsted på deres Garmin GPS-systemet.

PhantomAlert

Dette programmet er No 1 plukke for fartskontroller deteksjon på Garmin GPS-systemer, men det krever brukere registrere seg for en månedlig, årlig eller levetid abonnement. Databasen er oppdatert av brukere og bekreftet for å sikre nøyaktigheten av fartskontroller rapporter. Innleveringer anses verdig bo i varslingssystem for alle brukere. PhantomAlert benytter muntlige og visuelle signaler for å informere brukere om kommende fart feller, rødt lys kameraer, skole soner, faste fartskameraer og sjekkpunkter.

Njection

Gratis å laste ned, Njection har samlet en liste over nesten 50.000 personlige fart feller, rødt lys kameraer, skole soner, faste fartskameraer og sjekkpunkter registrert i sin database. Dette programmet benytter Microsoft bo kart og brukere kan angi plasseringen av en fartskontroller i systemet, som vil bli bekreftet for å gi nøyaktighet. Njection's motto er å gi en pause drivere som overskrider juridiske postet fartsgrenser under formildende omstendigheter.

Trapster

Trapster programmet, en gratis å laste ned fra webområdet, har informasjon for rundt 400 000 områder. Hvis du registrerer deg for tekst beskjed alert system, motta du sanntid fart feller i ditt område. Ellers, du er begrenset til varslene allerede i systemet. Trapster har varsler for fart feller, rødt lys kameraer, faste fartskameraer, skole soner og sjekkpunkter. Dette programmet kan også brukes med GPS eller såkalte "smart" mobiltelefon, som er nyttig hvis du ikke har GPS med deg.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com