Hvordan endre motorolje i en 2003 Harley-Davidson arv-klassisk

November 20

Hvordan endre motorolje i en 2003 Harley-Davidson arv-klassisk

Under normale kjøreforhold, av 2003 Harley-Davidson Softail Heritage Classic Twin Cam 88's motor olje bør byttes hver 2500 miles. Selv om moderne motor oljer kan tåle bruk lengre, kan oljen evne til å beskytte motoren fra friksjon avta raskt forbi dette punktet. Hvis oljen forblir uendret, du kjører risikoen for prematur motorslitasje som til slutt fører til et dyrt og potensielt farlige Maskinell driftsstans. Jobben er enkelt nok for de fleste Harley-Davidson eiere å gjennomføre på egenhånd innen en time, bruker en grunnleggende mekaniker verktøysett.

Instruksjoner

• Start motoren og la den inaktiv i 3 minutter, eller ta motorsykkelen for en kort tur. Stoppe motoren når det har varmet, så sted en tre blokk under Heritage klassiske side stå å holde det i oppreist stilling. La motor avkjøles i 10 minutter før du fortsetter.

• Finn olje bunnpluggen nedenfor høyre side av en motorsykkel motor, plassert langs rammens lavere kryss-medlem. Skru bunnpluggen med en 5/8-tommers socket og en socket fastnøkkel og tapper olje i en panne med olje. Trekk dukkert pinnen ut på høyre side av beholderen, plassert under rytterens sete, å ventilere olje og drenering raskere.

• Fjern tetting O-ring fra bunnpluggen og rengjør bunnpluggen med en butikk fille. Sett en ny tetting O-ring over bunnpluggens tips. Skru bunnpluggen på plass og stram til 20 fotpund med en 5/8-tommers socket og en momentnøkkel.

• Flytt i olje pan foran motoren og plassere den under sylindriske oljefilteret. Skru oljefilteret med en stropp skiftenøkkel og plasser den i olje-pannen. La olje forblir i oljefilterets montering plassering avløp, og tørk vekk overflødig med en butikk fille.

• Pakke nye oljefilteret, deretter fylle den til randen med rene 20W50 motorolje. Gni et tynt islag frisk olje rundt filterets parring overflate med fingeren. Skru oljefilteret på plass for hånd før den er montert tett mot motoren, så stramme det en ekstra kvartal en sving. Rydde opp oljesøl med en butikk fille.

• Plass en trakt i filler halsen på høyre side av Heritage Classic oljetanken. Hell opptil 3 quarts ren 20W50 motorolje i beholderen, og deretter fjerner trakten. Tørke opp oljesøl med en butikk fille og gjeninnsette dukkert pinne for å forsegle oljetanken.

• Start motoren og la den inaktiv i 3 minutter, så stoppe motoren. Trekke dukkert pinnen ut av oljetanken og tørk den ren med en butikk fille. Sette dukkert pinne i oljetanken til den hviler på påfyllingsstussen trekke det ut av oljetanken. Se på olje merket på dukkert pinne. Ideelt sett skal oljenivået mellom "Legg til" og "Full" linjer trykt på dukkert pinne. Legge til små mengder olje i oljetanken å heve olje, hvis det er under "Legg til"-linjen. Rengjør dukkert-stick igjen med en butikk fille, så sette den helt inn i beholderen.

Tips og advarsler

  • Endre motorolje ofte hvis din Heritage Classic er utsatt for utvidet ridning økter eller ekstreme værforhold. Disse faktorene kan redusere olje før den når anbefalte 2500 mil intervallet.
  • For best resultat, kan du endre din Heritage Classic primære chaincase og overføring samtidig som motorolje.
  • Bare bruke en motorsykkel motor olje i din Harley-Davidson. Bilindustrien motorolje inneholder friksjon bestemmelsesord og tilsetningsstoffer som kan skade Heritage Classic motor.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com