Hvordan fjerne en 99 Mustang frontlys bryter

March 20

Feil på bryteren frontlys på en 1999 Ford Mustang er vanligvis forårsaket av høy varme. Bryteren frontlys har mange funksjoner i tillegg til å slå på frontlyktene: det også aktiveres parkeringsplass lys, siden markør lys, baklysene, instrumentpanelet lys, innvendig lys og bagasjerommet lys (bryteren frontlys har et potensiometer foran som gjelder variabelt motstand nødvendig å dempe dash lysene). Prosedyren for å erstatte bryteren frontlys er enkelt.

Instruksjoner

• Åpne Shack og koble negative ledelsen på batteriet, med en skiftenøkkel. Plass tilt rattet helt ned. Liten lomme skrutrekker bladet inn det lille hullet i bunnen av frontlys bryteren knotten. Trykk ned og vri mens du trekker forsiktig på knott fjerne knotten.

• Fjern skruene som Torx-hode i instrumentet klyngen, over speedometeret og turtelleren. Trekk instrumentpanelet fascia forsiktig til alle metall klippene snap ut av beholde hullene i dashbordet (det er metall klipp på begge sider av instrumentet klyngen).

• Vipp toppen av fascia mot rattet for plass slik at sidene av fascia å fjerne tankestreken. Vær forsiktig med å bryte bryteren beredskap blinklys, som skjer alt for ofte. Skyv bryteren flasher å gi litt mer plass og beskytte bryteren.

• Fjerne hex-head mutteren foran bryteren, sikre det til dashbordet ved å bruke tang. Fjerne mutteren på øvre høyre side, som holder frontlys bryteren støtteplaten, med passende mutter driveren.

• Trekk bryteren av dashbordet nok å koble den elektriske kontakten på bryteren. Fjerne bryteren. Trykknappen fjærbelastet på undersiden av bryteren og trekk bryteren stangen av bryteren.

• Installer nye ved å koble den elektriske kontakten. Sett på plass støttebraketten over forsiden av bryteren og Installer hex-head mutteren å holde de to delene sammen. Skyv bryteren dashbordet og installere støtte braketten bolten øverst til høyre på braketten.

• Installere dash fascia ved fungerer det i dashbordet over rattstammen. Linje opp metall trim festene med deres tilsvarende hull og skyv dem inn. Installere øvre nummer 13 Torx skruer. Skyv lysbryter stangen på bryteren til det klikker. Trykk på bryteren på bryteren stangen. Koble negative kabelen til den negative terminalen på batteriet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com