Hvordan å installere Coilovers på en kommunal

January 14

Hvordan å installere Coilovers på en kommunal

Coilovers er del av en justerbar fjæring oppsett som tillater kjørehøyde av kjøretøyet skal kontrolleres enkelt. Coilovers tillater vanligvis stivhet av suspensjon skal justeres, også. Dette er en vanlig oppgradering for Honda Civic, som er en svært populær bil for å endre og tuning. Installere coilovers ligner installere nye sjokk og kilder; installasjonen kan gjøres av en amatør mekaniker med de riktige verktøyene.

Instruksjoner

• Kontroller at kjøretøyet er parkert på en flat, jevn overflate. Løsne det lug vanskelige problemer på hjul. Løfte bilen med et gulv jack, og senk det på jack står på alle fire hjørner. Fjerne det lug vanskelige problemer og hjulene.

• Åpne panseret. Ved foten av frontruten, Finn plast trim panelene som skjuler øvre strut mounts. Lirke paneler fra klippene med en skrutrekker.

• Løsne de tre små boltene med en kontakt. Fjern ABS linjen fra samlingen strut (i hjulet godt) ved å trekke det av braketten som det er montert. Gjør det samme for bremsen linjen.

• Fjerne øvre bolten som bolter den nedre delen av samlingen spankulere til suspensjon, bruker en socket. Du må kanskje holder mutteren med en åpen fastnøkkel vises mens du Løsne bolten. Slå samlingen spankulere litt for å få tilgang til lavere bolten, og fjerne den. Før du trekker bolter ut, plassere en plattform under hub montering å støtte det når samlingen spankulere fjernes.

• Trekke spankulere samlingen fra hjulet godt. Fjerne øvre strut montering nøtter som ligger rundt stor center mutteren. Fjerne samlingen spankulere fra hjulet brønnen sikrer at det få fanget i ledninger eller linjer som du trekker den.

• Plass våren kompressoren på våren, slik at krokene er på motsatte sider. Jevnt komprimere til våren før spenningen er lettet. Fjerne topp spankulere bolten med kontakten eller åpen fastnøkkel vises. Løsne våren kompressoren og fjerne den fra våren.

• Fjerne øvre strut mount fra toppen av samlingen spankulere. Plass top hat på den nye coilovers. (Hvis du kjøpte coilovers som er klare til bolt i, kan du hoppe komprimere våren og fjerne gamle øvre strut mount.)

• Skyv samlingen coilover inn rattet, godt slik at stenderne på oversiden Gli gjennom hullene i sjokk tårnet. Hånd-stram øvre montering nøtter. Installere den lavere bolter og muttere som holder at samlingen suspensjon. Koble ABS linjen og bremsen linjen til coilover forsamlingen. Gjenta trinnene ovenfor for den andre siden av bilen.

• Forsiktig lirke bremsen linjen av braketten på samlingen spankulere med en flat-head skrutrekker. Unbolt brems linje braketten fra punktet hvor det bolter til hjulet godt. Dra ABS av braketten.

• Løsne lavere camber arm bolten som fester den nedre enden av sjokket suspensjon. Plass en plattform under hub montering, slik at det ikke faller når sjokket er fjernet.

• Åpne bagasjerommet. Trekk bagasjerommet fôr tilbake, slik at du får tilgang til øvre støt montering mutteren. Fjern mutteren og fjerne sjokket og lager våren.

• Installere nye sjokk som fulgte med coilover kit og stram øvre montering bolten. Installere nye coilover våren i stedet for lager våren. Installere camber bolten til suspensjon. Installer bolten som holder den nedre enden av sjokk til suspensjon og stram den.

• Feste koblingen slutten å svaie baren og boltene. Koble ABS linjen. Bolt brems braketten til hjulet godt. Gjenta trinnene ovenfor for den andre siden av bilen. Installer hjulene på alle fire hjørner, og senk bilen utenfor jack står.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com