BMW 325 motor fjerning

April 20

BMW 325 motor fjerning

Den BMW 325 sekssylindret motoren er en kompakt, effektiv og prestasjonsorienterte powerplant. For forskjellige grunner, kanskje knyttet til vedlikehold, tuning eller en stor gjenoppbygge, er det beste alternativet å arbeide på motoren å trekke det ut av bilen. Trekke en motor er ingen enkel oppgave, men det er ikke noe bare forbeholdt store bilverksteder. Det ett elementet nødvendig å trekke en motor ikke alle vil ha i familien garasjen er en motor heise. Taljer er tilgjengelig, men fra de fleste industrielle bedrifter.

Fjerne hetten

Ikke engang tenke på å fjerne BMW 325 motor med hette i veien. Fjerne hetten bare betyr å ta ut lås sikre til hengslene og løft det. Det er en god idé, men har noen hjelpe ikke bare fjerne tunge kroppen panel men å holde den når de endelige festene.

Koble slanger og kabler

Neste vil du koble fra alle slanger, kabler, kabler og andre komponenter fører til og fra motoren. Husk å klemme brenselet linjen før du kobler den. Drain olje, kjølevæske, strøm bremser og styring væske. Batterikablene og aircondition rør må også kobles. Ulike ledninger stammene for maskinen ledelse og kontroll bytte trenger å komme ut. Også koble gass sammenhengen og drivaksel under bilen.

Koble motoren monterer

De 325 motoren er montert på fire poeng i hvert hjørne. Motoren monterer er store gummi foringer og bolter beholde parentes koblet til motoren. Før fjerne motoren monterer, rulle motor taljen på plass og sikker motoren med taljens kjeden og krok. En motoren monterer er koblet, motoren er gratis å flytte inne i bukten.

Fjerne motoren

Motoren kommer ikke rett opp av motoren bukten. Overføring saken er koblet til bunnen av motoren og må også komme ut. Løft foran motoren først så det er skrå opp og flytte motoren heise frem veldig sakte. Arbeide motoren fremover og opp over radiatoren. Når overføringen er fri til å flytte inne i motoren bukten, kan du fullføre løfte motoren og fjerne den fra BMW.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com