Hva er betydningen av PBX?

September 26

Hva er betydningen av PBX?

En PBX (Private Branch Exchange) er en telefonsvitsj som brukes til å plassere telefonsamtaler i en organisasjon. En PBX kan en organisasjon til å leie et lite antall linjer og dele dem over selskapet, i stedet for å leie hver telefonlinje individuelt.

Hvordan fungerer en PBX?

Alle telefonlinjer i en organisasjon er kablet å PBX. Når noen trenger å ringe, de pickup mottaker og ekstern tilgang nummer, ofte tallet 9. PBX kobler deretter at telefonen til en ekstern linje, og brukeren er i stand til å ringe telefonnummeret. En PBX kan også koble enheter, for eksempel faksmaskiner og modemer.

Historie

Begrepet PBX opprinnelig brukt på operatører som mottatt og koblet anløper telefonselskapet manuelt. Som teknologi utviklet, ble privat automatisert Branch Exchange (PABX) og Private manuell Branch Exchange (PMBX) brukt til å skille mellom dem. Som manuell operatørene ble faset ut, ble begrepet PBX allment vedtatt.

Typer

Det finnes flere typer PBX-systemer tilgjengelig inkludert tradisjonell PBX, vert/virtuelle PBX, Internet Protocol (IP) PBX og vert/virtuelle IP PBX.

Forskjeller mellom PBX-systemer

Tradisjonelle PBX-systemer bruker det offentlige telefonnettet (PSTN) koble og ringe. En IP PBX-system som bruker data-nettverk å koble og ringe (referert til som Voice over IP). Uansett hvilken PBX, det kan installeres og administreres på nettstedet i en organisasjon, eller det kan være vert og administreres av en tredjeparts tjenesteleverandør.

PBX og Mobile enheter

Så mobile enheter har steget i popularitet, har mange organisasjoner begynt å bruke mobile PBX-systemer. Disse systemene tillater direkte forlengelsen ringer fra mobiltelefoner, smarte telefoner og PDAer gjennom enheter Internett-tilkoblinger.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com