Hvorfor er elektriske biler bedre for miljøet?

February 15

Hvorfor er elektriske biler bedre for miljøet?

Mens de har en håndfull praktiske ulemper, er en ting som er vanlig om elbil at det er renere på alle måter sammenlignet med en konvensjonell, brenning av bensin bil. Disse bilene er ikke bare mer effektiv, men de bruker også færre farlige kjemikalier i drift. Dette gjelder selv om den elektriske bilen lades med kraft fra fossilt brensel brenner planter.

Ingen direkte forurensning

En elektrisk bil bruker batteristrøm til å kjøre motoren, brenner ikke bensin eller andre fossilt brensel og er derfor et null karbon-utslipp kjøretøy i og av seg selv. Noen utslipp opprettet er indirekte, kommer fra den opprinnelige kilden til elektrisitet.

Potensielt ren energi

Gitt at batteriene i en elektrisk bil er ladet med lokale strømnettet, er elektriske biler så ren som det rutenettet. I teorien, hvis lokale strømforsyningen ble trukket fra en blanding av hydro, være vindkraft, solenergi og kjernekraft, opererer elbiler både direkte og indirekte en kilde til null utslipp.

Renere på fossilt brensel

Fordi selv fossile drevet-kraftverk er mer effektiv enn en forbrenningsmotor motor, elbil er mer energieffektive og produserer mindre total forurensning. Selv bruker strøm fra kull, er en elektrisk bil 4 prosent mer effektiv enn bensin brenner versjon av den samme bilen.

Utskiftning av batteri

Mens batteriene i både tradisjonelle og elektriske biler krever eventuelt erstatning, salg av bly-syre batterier som brukes i konvensjonelle biler er mye mer farlig for miljøet at avhending av litium eller Nikkelbaserte batterier for elektriske biler.

Redusert giftige væsker

Elektriske biler har også en lavere eller ingen behov for mange av de farlige, forurensende væsker i en konvensjonell bil, som motorolje og frostvæske.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com