Pennsylvania bil inspeksjon krav

October 29

Pennsylvania bil inspeksjon krav

Pennsylvania Department of Transportation (PDOT) har etablert en rekke inspeksjon krav motorsykler må passere for å være registrert i staten. Poeng av inspeksjon varierer avhengig av typen kjøretøy du eier. Biler og lys plikt lastebiler faller i samme kategori, og har de samme delene sjekket for potensielle problemer. PDOT publiserer detaljert informasjon om sin obligatorisk inspeksjoner.

Suspensjon

Bilens ball felles bevegelse kan ikke overstige produsentens spesifikasjoner, sammen med støtdempere som ikke lekker. Det må være en stabilisator bar deres festebolter kan ikke være brutt.

Styring

Styringsutstyr boksen kan ikke være løs på rammen og styringen ikke begrenset eller begrenset. Når du styre, skal hjulene svare riktig.

Bremser

Bremsene hydraulisk slange hjul sylinder og caliper ikke lekke eller Vis mekaniske. Inspektøren vil også sjekke størrelsen på trommelen og platen tykkelsen å bekrefte de ikke har blitt erstattet med feil uttrykk.

Dekk

To tilstøtende dekk løpebaner kan ikke ha mindre enn 2/32 inches over slitebanen igjen. I tillegg bilen mislykkes inspeksjon hvis noen av dekkene er løst med en blow-up oppdateringen, har en kul, kul eller separasjon. Du må også dekkene som er utpekt sikker for motorveien bruk. To dekk som deler samme aksel, må være samme størrelse og type.

Hjulene kan bøyes, sprakk eller sveiset og ha alle deres muttere og bolter. Inspektøren vil kontrollere at din bakhjulene spore forhjulene i rett fram posisjon.

Belysning og elektriske systemer

Hver lampe og bytte i bilen trenger å slå av og på. Lykter har en nærlys og en fjernlys. I tillegg bør du ha en rød Stopp-lampe på hver side av baksiden av bilen. Andre nødvendige lamper er: parkering, hale, fare advarselen, sikkerhetskopiere og blinklys. Bilen har også være utstyrt med en sikker festing å holde batteriet trygt på plass.

Glass og speil

En bil frontruten og Vinduer må sikkerhet glass. Bare offentlig godkjent klistremerker kan gå på nedre venstre eller høyre hjørne av frontruten. Også må det være minst én bakspeilet uten noen pyntegjenstander hengende fra den.

Vindusviskere, frontrute vaskemaskin og Defroster

Bakrutedefrostere og vindusviskere må være i stand. Vindusviskere skal kunne fjerne både snø og vann fra frontruten overflaten og bilen har også være utstyrt med en frontrute vaskemaskin.

Drivstoff System

Alle deler av bilens drivstoff system må være lekkasje bevis og festet trygt på bilen. Motoren har å gå tilbake til inaktiv når du går av gasspedalen, sammen med nødvendig hetten for gasstanken.

Speedometeret og kilometerteller

Dine speedometer har kalibreres for å vise miles eller kilometer i timen. Bilen trenger også kilometerteller som er kalibrert for å fortelle deg hvor mange miles du har kjørt.

Eksosanlegg

Bilens eksosanlegg bør ikke la noen gasser å bli sluppet inn i bilen og bør ha en lyddemper som tilstrekkelig undertrykker overdreven bråk.

Horn og advarsel enheter

Mens bilen er nødvendig å ha en horn i god driftstilstand, kan bare utrykningskjøretøy har sirener. Horn er advarsel bare og du kan bli bøtelagt hvis du misbruke den.

Kroppen og Chassis

Følgende deler må finnes for bilen skjedde inspeksjon: fendere, hette og hette låsene og dører som åpner og lukker sikkert. Chassiset ditt har også å være i perfekt stand uten sprekker, manglende deler eller skade gulv og støtfangere.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com