Installere en bil lyd Preamp

August 6

Grunnleggende

En forforsterker brukes til å forbedre lydkvaliteten og kraften til bilstereoen. Det kan øke spenningen til systemet, legge til equalizer og forbedre andre områder av ytelse avhengig av som du velger, og hvordan du setter opp systemet. Vanligvis er preamp installert med amp å øke nivået av produksjon av hele systemet. Det er der du vil koble elektronikken av systemet, så det er også som en bryter port.

Installasjon

Installasjonen av en forforsterker omfatter grunnleggende tilkoplinger til preamp og makt forsterkeren, som leverer strøm gjeldende for stereo. Din preamp har instruksjoner og koblingsskjemaer detaljering hvordan disse tilkoblingene gjøres. Hver preamp er forskjellig. Noen få makt, andre er passive og får nei makt. Enda mer har tilkoblinger fra andre komponenter som må installeres også. Hver vil ha en annen type installasjon.

Plassering på maskinen

Hvis du vil definere forforsterker for installasjonen det første trinnet er å finne et sted for det i bilen. Dette er vanligvis nær amp, men hvis din forsterker kjører veldig varmt kan du sette den nærheten. Preamp kan installeres i bagasjerommet som du finner ledninger for hver komponent som preamp vert. De fleste elektronikkbutikker selge ledninger kits for forforsterkere og forsterkere som er 20 fot lang, så dette ikke bør være en bekymring.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com