Historien om Sony Walkman kassettspiller

September 13

Mens Sony har befridd mange karakteristiske produkter over flere tiår, noen viste seg for å være like ikonisk som Sony Walkman personlige stereo. Født av ideer dateres tilbake til begynnelsen av selskapet, representerte Walkman en alvorlig gamble design, men som til slutt betalte seg. Walkman ble en av selskapets flaggskip produkter, gyting en hel generasjon av bærbare musikkenheter.

Opprinnelse

Båndopptakere hadde vært en av Sonys flaggskip produktlinjer siden 1950, og et felt der selskapet tok fordel av den nyeste teknologien til å produsere den minste og letteste enheten som mulig. Ved midten av 1970-tallet, hadde selskapet utgitt Pressman bærbare båndopptaker, en liten enhet som for avspilling og innspilling av lyd, men var begrenset til monaural lyd. Sonys grunnlegger, Masaru Ibuka, så potensialet i enheten, og han spurte hans ingeniører en stereo, avspilling-bare versjon av Pressman som han kunne bruke å lytte til musikk mens du reiser.

Walkman

Først, var ledere og teknikere bekymret med Ibuka's plan. Som ville kjøpe en båndopptaker som var i stand til opptak? Men spottet de opp en prototyp, sammen med et nydesignet sett ultralette hodetelefoner. Kozo Ohsone, leder for prosjektet, leveres den nye enheten til Sony formann Akio Morita. Morita testet enheten og foreslo noen forbedringer, inkludert en doble hodetelefoner knekt slik at unge kan dele musikken deres, og en knapp som ville dempe avspillingen slik at de kan holde en samtale. De kalt personlige stereo "Walkman," spille av dens portability samt populariteten av superhelter som Superman og Spider-Man.

Suksess

Delvis takket være en unik lanseringen hendelsen der journalistene lyttet til salgstricks via sine egne personlige Walkman-spillere, samt en tung reklamekampanje, Walkman tok av, selger 30.000 enheter i sitt første løp. Opprinnelig selskapet hadde planlagt å endre Walkmans navnet utenlands, men publisitet spre så fort at amerikanske og europeiske tenåringer var clamoring for enheten etter navn. 1989, Sony solgte 50 million enheter worldwide og nådde 150 millioner enheter i 1995. Bare generelle skiftet fra kassetter til CDs endte Walkmans styre som en personlig lydikonet.

Nye generasjoner

Som lyd utviklet seg, så gjorde Sony. Utvalget av bærbare CD-spillere het kjent "Discman," selv om disse enhetene var betydelig mindre bærbare og robust enn den Walkman linjen kassettspillere. Til slutt gjenoppstått Sony Walkman merket som en bærbar audio og video-spillere, konkurrerer med Apples iPod linje, samt en rekke Sony Ericsson-telefoner med innebygde media player funksjoner.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com