Slik deaktiverer DHCP på en Siemens-ruter

January 22

Dynamic Host Control Protocol er en protokoll som brukes til å konfigurere datamaskiner i lokale IP-nettverk. Protokollen er administrert av en maskin, vanligvis en ruter, og tildeler IP-adresser til datamaskiner uten en administrator intervensjon. Siemens gjør en rekke rutere, både kablet og trådløst, og disse ruterne kan brukes til å aktivere eller deaktivere DHCP på et lokalt nettverk. Deaktivere denne protokollen krever logger inn i ruteren og endre noen innstillinger.

Instruksjoner

1 Åpne en nettleser. I adresselinjen, skriver du inn IP-adressen til ruteren. Se brukerhåndboken for adressen, som ulike rutere har ulike standard IPs. Vanlige Siemens adresser er 10.1.1.1, 192.168.254.254 og 192.168.1.254.

2 Klikk på "Login"-knappen og angi brukernavnet og passordet for ruteren. Igjen, hvis du ikke har endret disse innstillingene, må du kanskje se brukerhåndboken standardverdier. Mange Siemens rutere bruker "admin/admin" som deres standard brukernavn/passord kombinasjon.

3 Velg kategorien "Innstillinger" til venstre i vinduet. Klikk koblingen "DHCP".

4 Klikk på alternativknappen for å deaktivere DHCP. Klikk på "Lagre innstillinger"-knappen. DHCP er nå deaktivert på nettverket. Du må tilordne en IP-adresse manuelt til hver datamaskin på nettverket.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com