Hvordan erstatte rotorene i en Dodge Neon 2005

May 19

Hvordan erstatte rotorene i en Dodge Neon 2005

Skade din rotorer skjer oftere i dag fra høyhastighets stop-and-go kjøring, som forårsaker rotorene fordreie. Når dette skjer, som du bruker bremsene, virker bilen som det er å hoppe i stedet for gradvis kommer til en stopp. Din rotorer bør normalt vare gjennom tre sett med bremseklosser under normale kjøreforhold. På 2005 Dodge Neon krever bremsebelegg og rotorer en grundig inspeksjon hver 12 000 til 18 000 miles. Erstatte rotorene selv bør ta to timer eller mindre å gjøre akkurat hjemme.

Instruksjoner

Fjerning

• Løfter panseret og fjerne hetten fra brems væske reservoaret. Bruk en baster som har minst en 6-tommers rør å suge opp halvparten av bremsevæske i reservoaret. Ikke kast væsken hvis du planlegger å bruke den.

• Bruk nødbremsen og plassere en hjulet blokk bak bakre passasjer dekket. Litt løsne det lug vanskelige problemer på førerens side forhjul med en lug skiftenøkkel, men ikke helt fjerne dem. Heve bilen med en bil jack og skyve en jack står i posisjon til venstre av bil jack. Løft støtte armen på jack står og returnere sin låsetappen for å sikre sin høyde.

• Fjerne alle det lug vanskelige problemer fra dekk og sett dem til side. Trekk dekket utover og huben med begge hendene. Gjør dette forsiktig så du ikke dra dekk over lug mutter stenderne og skade dem.

• Plass en 8-tommers C-klemme rundt på baksiden av brems skyvelære. Vind C-klemmen slå til den kommer i kontakt med ytre bremseklossene overflate, ikke beholde klippet. Vind C-klemmen slå til stempelet har helt trukket inn bar så Fjern sakte C-klemmen.

• Angi en 5-gallon bøtte i wheelwell, rett ved siden av rotoren. Løsne og fjerne to sikre bolter fra bak brems skyvelære med en socket skiftenøkkel. Skyv caliper samlingen av rotoren nøye og sette den ned på bøtta. Du trenger ikke å koble bremsen linjen men sørg for at det ikke er vridd.

• Trekk rotoren av huben med en ytre bevegelse. Hvis rotoren synes fast, vri det med begge hendene til venstre og høyre. Hvis du har en gummihammer, bidrar tappe rundt innsiden av rotoren til å løsne det også.

Installasjon

• Inspisere nye rotoren for tegn på fysiske skader. Du bør ikke se sprekker eller arr på rotorens overflate. Inspisere bremseklossene også mens caliper er deaktivert. Hvis putene se slitt ned eller du ikke har nylig endret dem, kan du gjøre dette nå. Plass nye rotoren tilbake over huben på plass akkurat som du fjernet gjengangeren ettall. Midlertidig plassere to av det lug vanskelige problemer på hold rotoren på plass.

• Skyv brems skyvelære over rotoren og tråd hver sin bolter for hånd. Angi en 3/8-tommers stasjon momentnøkkel til 16 fotpund og sikre både caliper bolter. Etter at caliper, fjerne det to lug vanskelige problemer fra rotoren og skyv bøtte fra wheelwell.

• Monter dekk og stram hver av lug nøtter med socket skiftenøkkelen en 1/4 slå siste hånd stramt. Fjerne jack stå og lavere bilen til dekk kommer i kontakt med bakken. Tilbakestille momentnøkkel til 100 fotpund og helt stram det lug vanskelige problemer i en stjernemønster. Når strammet, lavere bilen ned og fjerne bilen plugg.

• Slipp nødbremsen og fjerne hjulet blokken fra det bakre dekket. Plasser lokket tilbake på brems væske reservoaret sikkert, og sakte pumpe gasspedalen til du føler det stive så umiddelbart stoppe. Sjekk væskenivå i reservoaret og legge til noen, hvis nødvendig, fra væske samlet med baster. Gjenta denne fremgangsmåten for å erstatte foran passasjeren og begge bakre rotorer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com