Hvordan koble opp en gammel platespiller til et blandebatteri

September 21

Hvordan koble opp en gammel platespiller til et blandebatteri

Koble gamle platespiller til en DJ mikser for å ha total kontroll over lyden før den går til en forsterker for behandling. Platespillere kom utstyrt med bakken tilkoblinger og høyre og venstre audio-kablene, som alle må være koblet til Blandebatteriet skikkelig for optimale resultater. Platespillere sende analoge signaler til DJ blandebatterier, slik at utjevning og blanding mellom flere kanaler med lyd i enheten. Du kan definere gamle platespiller arbeide med mikseren i mindre enn fem minutter.

Instruksjoner

• Koble dreieskiven grunnen kabelen til mikseren. Skru den mikser jording innlegg på kanalen som du installerer dreieskiven med riktig størrelse skrutrekker. Skyv den U-formede koblingen til kontakten, og stram til innlegget.

• Koble dreieskiven lydkablene til Mikserens "Phono 1 inngangen". Koble rød-tipped kabelen til den røde (høyre) "Phono 1 Input" jack og hvit-tipped kabelen hvite (venstre) "Phono 1 Input" jack.

• Koble både platespiller og mikser strømkabler. Koble hver ende av strømkablene til et ledig strømuttak, og så makt på enhetene.

• Velg blandebatteri kanalen som dreieskiven er koblet. Skyv crossfader nederst i midten av blandebatteri til venstre, for at "kanal 1" skal velges. Lydsignalet overføres av dreieskiven vil komme gjennom mikseren fra output kanaler og hodetelefoner.

Tips og advarsler

  • Koble en andre platespiller til din mikser "Kanal 2 inngangen" for å kunne blande mellom poster for DJ formål.
  • Du vil høre en uttalt summende kommer gjennom mikseren hvis dreieskiven jording kabelen ikke er riktig sikret til jording innlegg.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com