Motorsykkel hjelm fakta

July 31

Motorsykkel hjelm fakta

Tidlig motorsykkel hjelmer tilbudt nesten ingen beskyttelse til bæreren. Bestående av lite mer enn en litt polstret cap, ligner på vintage fotball hjelmer, kan disse eldre hjelmer ikke absorbere sjokket av en innvirkning. I 1960-tiden hjelmer begynte å tilby et hardt ytre skall og bedre støtabsorberende liners. Motorsykkel hjelm teknologi har blitt mye bedre med årene som regjeringen og private institusjoner har plassert strenge krav på hvordan hjelm opererer.

Hvordan hjelmer arbeid

Målet med en godt utformet hjelm er å hindre de fleste kinetic innvirkning å nå brukerens hode. Først er kinetic styrken spredt over den hjelm rigid ytre skallet, noen ganger sprengning for å hindre alvorlige traumer fra reise videre. Neste, polystyren indre duken soaks opp så mye av den gjenværende kinetiske energien som har reist forbi det ytre skallet. Hjelmer sertifisert av federal Department of Transportation krever at hjelm tåle minst en 400g innvirkning. Riktig utstyrt og sertifisert hjelm kan effektivt redusere alvorlig hjerne skadene med opptil 69 prosent og kan hindre ytterligere skader til hodet og ansiktet.

Universell hjelm lover

Selv om det ikke er en føderal lov mandat bruk av motorsykkel hjelmer, har de fleste stater en universell hjelm lov på plass, krever alle motorsykkel operatører og passasjerer å bruke hjelm. Unntak fra dette er: Arkansas, Florida, Kentucky, Louisiana og Texas, som bare krever ryttere under 20 år å bruke hjelm.

Mange motorsyklister i stater som ikke har en universell hjelm lov er electing ikke å bruke hjelm når man kjører. Denne trenden vokser som flere stater er oppheving universell hjelm lover skader eller dødsfall stiger resultatet. For eksempel Texas har sett en 31 prosent økning i motorsykkel-relaterte dødsfall. Louisiana møtte høyeste klatre i fatality priser, som steg til 100 prosent.

Hjelm standarder

Det er åtte regjeringen nødvendige standarder som er i bruk over hele verden. Dette er: Australias som 1698 Brasils NBR 7471, Canadas CSA CAN3-D230-M85, Japans JIS T8133, New Zealand NZ 5430, India er 4151, den europeiske ECE 22.05 og DOT FMVSS 218 i USA. Hjelm produsenter kan også frivillig sender sine produkter til Snell Memorial grunnlaget for testing og sertifisering for Snell M 2005, som regnes som "Hjelm standarden For bruk i motorsykkel." Hjelmer med noen av disse sertifiseringer har passert flere tester, inkludert hodet dekning, oppbevaring stroppen styrke og effekt testing. Det er verdt å merke seg at noen standarder ikke kan gjenkjennes i ulike deler av verden. For eksempel kan en er 4252 godkjent hjelm ikke lovlig for bruk på offentlige veier i USA.

Nyheten hjelmer

Nyheten hjelm er definert av National Highway Traffic Safety Administration som en hjelm som ligner på en motorsykkel hjelm laget for bruk på veien, men har ikke møtt minimumskravene i FMVSS nr 218 (DOT sertifisering). Dette er ofte skyldes mangel på minimum hodet dekning eller shell tykkelse krav. Nyheten hjelmer, ofte som "bønne" type hjelmer, er ofte båret av cruiser og chopper ryttere. De er identifisert av mangel på sertifisering etiketter og markeringer. Disse hjelmer er testet av NHTSA og utføre bemerkelsesverdig verre i en ulykke, fordi de gir dårlig, eventuelt støtdempende beskyttelse. Videre viser dataskapt tester at alvorlige hjernen traumer skjer med en 100 prosent sannsynlighet. Nyheten hjelmer er ikke lovlig for bruk på offentlige veier.

Misforståelser

I motsetning til troen at hjelmer svekke brukerens visjon, er hjelmer godkjent av federal Department of Transportation pålagt ved lov å utsikt med minst 210 grader. Typisk visjon testen utføres på staten driveren lisensiering byråer krever drivere for å kunne se innen en 140 grader. Dette gjør mengden sidesynet som er skjult minimal og påvirker ikke fleste.

Høringen er ikke svekket når hjelm, som det fungerer som en lyd-avlyse enhet. Med andre ord, undertrykt vind buffer og motoren lyder av hjelms shell og liner, slik at andre lyder å bli hørt på en redusert og proporsjonal mengde.

Kjøpe en hjelm

Når du velger en hjelm, Velg en som har en DOT-sertifisering. Hvis det overhodet er mulig, Velg hjelm med de ekstra Snell M 2005 og ECE 22.05 sertifiseringer siden beskyttelsesnivået vil være bedre enn de fleste. Det gamle ordtaket om "du får hva du betaler for" er gyldig om hjelmer. Selv om det finnes flere gode hjelmer tilgjengelig i dag for mindre enn $100, pleier dyrere hjelmer å tilby bedre beskyttelse, komfort og raffinement. Gjøre din hjemmearbeide tidligere produkt. Forskjellen kan bety liv eller død.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com