Hvordan erstatte Audi Bremseklosser

June 9

Audi er en tysk gjør som er populært i Europa som i Nord-Amerika. Som et high-end bilen, kan en Audi være dyrt å arbeide på. Og mens noen jobber er definitivt bedre igjen å profesjonelle Audi teknikeren, noen jobber kan gjøres av eieren til en brøkdel av kostnaden hvis de er villige til å rulle opp ermene og få hendene skitne. Endre en Audis bremseklosser er en slik oppgave.

Instruksjoner

• Løsne det lug vanskelige problemer som holder hjulene til Audi hub. Du kan bruke en socket og en skralle eller en lug skiftenøkkel. Løft bilen med et kraftig gulv jack og senke den på jack står. Du kan støtte enten forsiden eller baksiden av bilen på jack står, eller du kan støtte hele bilen. Audis er tunge kjøretøy, så pass på å være forsiktig og bruke høykvalitets jack står.

• Fullføre tar hjulene av og sett dem til side de ikke blir skadet eller riper. Spray brems skyvelære og rotoren med brems renere og tørke alt ned grundig med en ren, tørr klut.

• Løsne og ta to caliper skruene på baksiden av caliper (vender rattet også) på toppen og bunnen. De fleste Audis bruker en stjerne-formet bolt, så bruk den riktige Torx bit og en kontakt. Du må også en breaker bar (filtypen på ratchet for ekstra dreiemoment) å fjerne skruene.

• Fjern caliper fra rotoren ved å skyve det av. Du må vinkle caliper litt for å få stempelet å trekke nok til at caliper å skyve bort rotoren. Støtte skyvelære med en lengde på wire knyttet til en nærliggende suspensjon komponent slik at bremsen linjen ikke er skadet fra vekten av caliper mens du arbeider. Koble ledningen for bremsekloss slitasje sensoren.

• Fjern gamle bremseklossene fra rotoren eller låsen åpner og lukker. Pads kan bo med rotoren avhengig av Audi du har, eller de kan fremdeles være i brems skyvelære. Åpne lokket til bremsevæske reservoaret i motoren bukten. Bruk en sprøyte eller en baster for å fjerne en liten del av bremsevæske slik at det ikke fører til overflyt når caliper stempler er trukket til å gjøre vei for nye pads.

• Trekke caliper stempelet til caliper ved wedging et stykke tre (eller håndtaket på en hammer) mellom stempelet og motsatt side av caliper og trykke på stempelet. Installere bremseklossene motsatte av fjerning. Koble bremsekloss slitasje ledning hvis Audi har en.

• Trekke bakre caliper stempelet på nyere Audis av benytter en spesiell caliper-stempel-verktøyet som passer inn stempelet og gjør det mens du trykker det til låsen åpner og lukker.

• Installere caliper og nye pads ved å skyve caliper over rotoren. Installer og boltene caliper-beholder med kontakten og ratchet. Gjenta for de gjenværende hjørnene av kjøretøyet. Erstatt hjulene og lavere bilen til bakken. Fyll bremsevæske tanken med bremsevæske. Pumpe gasspedalen til bremsene føler fast igjen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com