Fordelene med et sporingssystem

September 6

Fordelene med et sporingssystem

Sporingssystemer bruker en Global Positioning System (GPS) som kan finne en person eller gjenstand hvor som helst i verden. Informasjonen sendes til en satellitt i rommet, så tilbake til personen som prøver å finne en person eller et objekt. Et elektronisk kart kan vises via Internett eller sporingsprogramvare installert på en datamaskin. Denne elektroniske kart innrømmer forbrukeren å nøyaktig finne personen eller objektet de søker etter, og kan hjelpe politiet i tilfelle en nødsituasjon.

Spore løsøre

Sporing systemer kan hjelpe forbrukere finne bruken av personlige elementer som et kjøretøy. Bil sporingssystem nytte en eier ved å tillate dem å vise siste kjøring aktiviteten til bilen sin. Knowing fart og akselerasjon av et kjøretøy kan være viktig for foreldre med teenage barn som låner familiebil for en kveld med venner. Forbrukeren kan også spore andre elementer som kan være tapt eller stjålet, for eksempel bærbare datamaskiner eller mobiltelefoner, med en sporingsenhet. Lokale politimyndigheter kan hjelpe finne slike elementer, eller tyver og trygt kan returnere elementer tilbake til eierne.

Spor venner eller familie

Venner og familiemedlemmer kan spores ved hjelp av mobiltelefoner. Disse sporingssystemer bruker triangulering, som brukerne kan lokaliseres av landemerkene i nærheten. Radiosignaler kan sendes til mobilantenner i området, selv om telefonen ikke er i bruk. Men må mobiltelefonen være aktivert for at sporingssystemet skal fungere. Barn tracking systemer er også en fordel for foreldre, som barnet kan ligge med en call eller tekstmelding i tilfelle en nødsituasjon.

Spore og beskytte informasjon

Sporing systemer, slik som plassert på bærbare datamaskiner kan beskytte personlige opplysninger i tilfelle at varen er mistet eller stjålet. Personopplysninger blir kryptert når den bærbare datamaskinen er meldt savnet. Den opprinnelige eieren kan logge deg på en online konto som tillater brukernes å gjenerverve deres personlige opplysninger og dokumenter. Eiere og rettshåndhevelse kan også finne bærbar PC med GPS og Internet protocol (IP) adressen tilordnet enheten.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com