Hvorfor bruke en Lens Adapter?

February 20

Mange fotografer er helt lojal. Nikon og Canon eiere, for eksempel sverger ved sine kameraer. Sette av din lojalitet med billigere objektivene og forskjellige linser for ditt speilreflekskamera, men tilbyr fordeler. Objektivet kort lette denne blanding-og-sammenlign tilnærming til fotografiet.

Linsen montere

Alle kameraprodusenter gjør en annen objektivfatning for sine SLR-kameraer, og bortsett fra noen tredjepart kamera linse selskaper som gjør linser for ulike objektiv mounts, linser fungerer bare på kamerahus av samme produsentene.

Adaptere

Som navnet antyder, kan linsen adaptere du endre objektivfatningen å koble forskjellige linser som normalt ikke kompatibel med kameraet. Kortet knytter til objektivfatningen, gir en annen linse mount figur. Adaptere er vanligvis spesifikke for linser og produsenter tilbyr en rekke adaptere.

Råd

Objektivet kort gjøre en grunnleggende endring i kameraet ved å øke avstanden mellom linsen og sensor (eller film). Digitalkameraer og avanserte film SLR kameraer kommuniserer med objektivet å bestemme blenderåpning og lukkertid, men en adapter fjerner denne funksjonen. Du må skyte i full manuell modus og forsøk å få innstillingene.

Fordeler

Den største fordelen med å bruke en adapter er allsidighet. Du er ikke lenger begrenset av linser laget av ett selskap. Du kan bruke alle objektiv du liker, så lenge du finner et kompatibelt nettverkskort.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com