Hvordan installere en dørpanelet på en 1970 Chevy Nova

July 7

Nova var helt restaurerte for 1968-modellåret, så Chevrolet igjen godt nok alene i noen år. Selv om Nova var en entry-level bil for Chevy i 1970, begjære mange samlere disse bilene som verdier har steget--i 2012 - mange ganger hva bilen kostnadene nye. Bidra til å opprettholde din Nova verdien av sprucing opp innvendig. Bytte bilens gamle, slitte dørpaneler for nye reproduksjon kopier av originalen er en god måte å starte din indre restaurering.

Instruksjoner

• Fjern beholde skruene fra interiør armlenet på dørpanelet med en Phillips-skrutrekker. Fjern armrest og sett det til side.

• Twist av døren lås knotten i retning mot klokken for hånd og fjerne den. Skyv en vindu sveiv flytting verktøyet vinduet pedalene og dørpanelene til våren klippet utgivelser. Dra håndtaket og plast vaskemaskinen fra dørpanelet.

• Fjern de fire skruene langs hele nederkanten på dørpanelet med en Phillips-skrutrekker. Lagre skruene. Skyv en døren panelet flytting verktøyet dørpanelene og dør langs en av sidene. Lirke dørpanelet ut for å løslate beholde klippene. Fortsett langs begge sider av panelet for å frigi alle klippene.

• Løft dørpanelet rett inntil vinduet karmen plate fjerner side vinduet åpningen. Skyv panelet frem for å arbeide dørhåndtak av åpningen i dørpanelet. Fjern dørpanelet fra døren.

• Fjern skruene fra vinduet terskel plate gamle dørpanelet med en Phillips-skrutrekker. Lirke foran dørpanelet fra platen med en sparkel. Fjerne platen fra dørpanelet. Rengjør noen lim rester fra platen med løsemiddel og en fille. Skyv beholde klippene av sporene på baksiden av panelet.

• Fest vinduet karmen plate til nye dørpanelet bruker opprinnelige skruene. Spraylim møbeltrekk til baksiden av døren panelet på forsiden av dørpanelet. Strekke døren panelet materialet over forsiden av vinduet karmen plate og trykk det på plass med fingrene. Skyv de opprinnelige beholde klippene inn i sporene på baksiden av panelet. Plasser dørpanelet litt fremover av døren. Skyv panelet mot baksiden av døren, sikre at dørhåndtak settes inn i hullet i panelet. Hekt vinduet karmen plate over siden vinduet åpningen og lavere panelet på plass.

• Trykk for panelet til du beholder klipp snapper på plass på døren. Erstatte de opprinnelige skruene langs bunnen av dørpanelene og stram med en stjerneskrutrekker til.

• Skyv våren klippet på plass på baksiden av vinduet crank håndtaket. Plass plast vaskemaskinen over baksiden av håndtaket. Skyv håndtaket på plass på variasjon akselen til det låses på plass.

• Erstatte armlenet og stram beholde skruene. Skru på døren lås bryteren på plass.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com