Bruke en innebygd i datamaskinen webkamera

July 26

Du har en bærbar PC med et innebygd kamera, men vet ikke hvordan å bruke den med Yahoo! Messenger - en innebygd webcam lar deg dele live video mens instant messaging venner og familie uten problemer av ledninger og installasjon. Opprette morsomt, tåpelige og kreativ videoer for å holde dine venner engasjert.Se hvor enkelt det er å koble, chatte og invitere din kjære vise webkameraet, med disse enkle instruksjonene for installasjon og bruk.

Instruksjoner

Bruke webkameraet med Yahoo! Messenger

1 Dobbeltklikk "Yahoo! Messenger" på skrivebordet for å starte den. Skriv inn brukernavn og passord, og klikk "OK". Når messenger-vinduet åpnes, klikker du "Messenger" på toppmenyen klikk "Innstillinger". Klikk "Webcam" justere kvaliteten på kringkaste innstillinger. Klikk "Alltid spør min tillatelse å utsikt meg Webcam" slik at du har kontroll over som viser webkameraet. Klikk "OK" for å endre innstillingene.

2 For å starte en webkamerasamtale nå, klikk på "Messenger" og velg "Min Webcam." Kameraet er oppdaget, og video-vinduet åpner. En annen måte å starte en webkamerasamtale nå er å klikke "Handlinger" på menyen, velg "Vis Webcam." Velg personens kontakt som du vil vise sin webkamera og deretter "OK". Du kan også klikke "handlinger" Velg "Samtale datamaskin." Velg kontakten, klikk "OK".

3 Merk kontaktene i Kontakter-delen, klikk "Action" og velg "inviterer å utsikt meg Webcam" for folk å se webkameraet.For å se hvem som ser din webcam, "Handlinger" Klikk "Som viser meg Webcam."

4 Endre kontrasten og lysstyrken ved å klikke "Messenger" og deretter "Innstillinger". Velg "Webcam", og klikk på "kamerainnstillinger." Justere til ønskede innstillinger og deretter "OK".


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com