Hvordan lage Claymation bruke iMovie

July 29

Hvordan lage Claymation bruke iMovie

Bruke en kombinasjon av fortsatt bilder, digital videoredigering og noen leire kreasjoner, kan nesten alle lage sin egen "claymation" animerte film å dele med verden. Med iMovie programmet på datamaskinen har du et praktisk verktøy som gjør det mulig å laste opp bildene fortsatt raskt. Siden iMovie er en del av Apples iWork programvarepakken, kommer det også med iPhoto - et annet praktisk verktøy du bruker til å laste opp og redigere bildene, hvis nødvendig, før du importerer dem til iMovie.

Instruksjoner

1 Utvikle din historie og tegn, og Opprett tegnene og satt med din tilgjengelig leire.

2 Sette opp din leire tall i stillinger som passer din historie og ta et fortsatt bilde for hver bevegelse vil du de skal gjøre. Gjør din flytte litt; så ta et enkeltbilde per trekk. Vanligvis, jo flere bilder, jo jevnere videoen vil se slutt. Bruk et stativ eller andre stasjonære enheter slik at utforming av scenen ikke endres.

3 Koble kameraet til datamaskinen med en USB-kabel eller fjerne kameraets SD-kortet og sette det inn i datamaskinen. Uansett, dette skal gi iPhoto åpne på Mac. Hvis ikke, må du åpne iPhoto ved å klikke på programmet.

4 Importere bilder til iPhoto ved å klikke "Import alle" og lage en enkeltmappe for bilder. Gi mappen et navn som du husker.

5 Åpne iMovie og starte et nytt prosjekt ved å velge "Fil" og "Nye Project."

6 Klikk ikonet "kamera" menyen under video visningsvinduet. Dette åpner et vindu som viser din iPhoto-filer.

7 Velg mappen du opprettet for claymation bilder og klikk det første bildet. Klikk "Kommando-A" for å velge alle bildene i mappen samtidig.

8 Flytt bildene fra vinduet til høyre på skjermen til iMovie tidslinjen. De skal nå være på tidslinjen i rekkefølgen som du skutt dem.

9 Klikk en av stillbilder i tidslinjen og Hold markøren over bildet til en meny vises, klikk på ikonet og velg "Klippjusteringer." I popup-vinduet som vises, skriver du inn ": 05" i varighet-vinduet og sette en hake i boksen "Gjelder for alle stillbilder". Klikk "Gjort." Dette gjør hver stille opp for bare en kort tid til å opprette et jevnt utseende mellom hver fortsatt.

10 Klikk et stillbilde på tidslinjen. Deretter Klikk "kommando-A" å velge dem alle. Hold markøren over fremdeles til menyikonet vises, klikk på ikonet og velg "Beskjære, Ken Burns og rotasjon" fra menyen. Klikk "Fit" fra menyelementene på øverst til venstre i bildeviseren i vinduet bildeviseren. Når du importerer et stillbilde til iMovie, vanligvis plasseres "Ken Burns" Panorer og zoom-effekten på bildet - denne handlingen fjerner den effekten.

11 Bruk tittel, overgang og musikk ikoner under bildeviseren tittelsider, overganger som kluter eller fades og musikk til de ulike delene av claymation prosjektet.

12 Klikk "Del" fra menyen øverst når du er ferdig med å redigere. Deretter kan du velge "YouTube" eksportere claymation prosjektet direkte til YouTube eller "Eksportere filmen" lagre filmen som en film på datamaskinen.

Tips og advarsler

  • Hvis bildene fortsatt trenger noen justeringer, rediger dem i iPhoto før du importerer dem til iMovie. Klikk på bildet for å åpne det i et stort format i iPhoto, og klikk "Rediger" under bildet.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com