Hjelp sette Netflix på Magnavox Blu-Ray-spiller

February 19

Hjelp sette Netflix på Magnavox Blu-Ray-spiller

Magnavox 5130 serien Blu-ray-spillere være utstyrt med innebygget trådløs tilkobling og muligheten til å streame filmer gjennom tjenester som Netflix og Vudu. Netflix har tusenvis av filmer og TV-episoder tilgjengelig for direkteavspilling på forespørsel. Koble til Netflix gjennom Magnavox Blu-ray spilleren krever at du har en aktiv Internett-tilkobling og et aktivt medlemskap til Netflix.

Registrere med Netflix

Du må ha et aktivt Netflix-medlemskap for å streame filmer til din Magnavox Blu-ray-spiller. Besøk Netflix.com opp for å opprette en ny Netflix-konto. Hvis du allerede har en konto kan du hoppe over dette trinnet og Logg på med brukernavn og passord. Du får velge filmer i posten, streaming filmer eller begge tjenestene. Du må kjøpe streaming-tjeneste til Netflix på Blu-ray-spiller.

Koble til Internett

Magnavox Blu-ray spilleren må være koblet til Internett før den kan streame innhold fra Netflix. Du har valget mellom Blu-ray-overføring via en kablet eller trådløs tilkobling. For å koble til en trådløs tilkobling, kobler du en Ethernet-kabel til Ethernet-porten på baksiden av Blu-ray spilleren og ruter. Tilkoblet trådløst, trykk på "Menu" og velg "Nettverkstilkobling". Velg "Nettverk" og velg "Trådløs". Velg alternativet "Trådløs veien" og velg "Finne trådløsnettverket." Blu-ray spilleren vil starte ser for alle trådløse nettverk innenfor rekkevidde. Velg nettverket og angi alle passord eller sikkerhetsnøkler tilordnet trådløsnettverket.

Få en aktivisering koden

Velg "Netflix" Magnavox Blu-rokke Spilleren hovedmenyen og trykk knappen "Grønn" mens Netflix åpningsskjermbildet lastes. Første gang du legger Netflix vil du se en skjerm med tittelen "Nettverk Service ansvarsfraskrivelsen." Velger du "Enig" og trykk "OK" for å Blu-rokke Spilleren kobles til Internett. Velg "Ja - aktivere instant streaming fra Netflix" og trykk "OK". En aktivisering skjermen med en aktiveringskode vises på skjermen. Logg på Netflix.com/activate på datamaskinen for å aktivere Magnavox Blu-ray spilleren som Netflix enhet.

Kablet Versus trådløs tilkobling

Forskjeller mellom kablet trådløsforbindelsene ble oppdaget i 2011 studien "Wi-Fi i hjemmet" av Epitiro. I denne studien fant forskerne at trådløs Internett hastigheter var opptil 30% lavere enn kablet Internett hastigheter. Fordi streaming filmer over Internett krever en stabil og rask Internett-tilkobling, anbefales det at du kobler din Blu-ray-spilleren til en kablet tilkobling når mulig.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com