Slik blar en iPhone fra Windows

July 9

Selv om iPhone er en Apple-produsert enhet, er det fortsatt mulig å bruke den sammen med Microsoft Windows-operativsystemet, om du lading det Windows-baserte datamaskinen batteriet eller "synkronisering" det med Windows-versjonen av iTunes oppdatere sanger, kontakter og programmer. Hvis du ønsker å "bla" iPhone men---at du ønsker å utforske sin interne filer og filstrukturer---blir ting litt mer komplisert, krever installasjon av ekstern programvare, og i noen tilfeller, endring av iPhone.

Instruksjoner

• Dataoverføre og installere en ingen-iTunes musikkspiller som "Media Monkey" eller "SharePod" Hvis du vil utforske, legge til og slette sanger fra iPhone uten bruk--- og automatisk synkronisering funksjonaliteten---til iTunes. Klikk lenken i ressurser til å laste ned programmet du ønsker, starter med iPhone koblet til maskinen (med hvit, USB-kabelen som fulgte med det) og dobbeltklikk iPhone innen programmets side bla gjennom innholdet musikk.

• Låse opp iPhone hvis du vil bla gjennom de interne filstrukturer. I lekmann vilkår, låse opp (som er også kjent som "jailbreaking") iPhone er noe du gjør slik at du kan bruke den på alle mobile nettverk, men denne fremgangsmåten gjør det også mulig for deg å utforske iPhone strukturelle innards. Dataoverføre og installere «blackra1n» fra den tredje linken i avsnittet "Ressurser", koble iPhone til datamaskinen og følg den på skjermen instruksjoner, som vil fortelle deg hvordan å overføre programmet til iPhone. Etterpå, trykk på «blackra1n» ikonet på din iPhone springbrett til å låse opp iPhone.

• Dataoverføre og installere "iPhone kikker" eller "iPhone Explorer" fra sine respektive koblinger i ressurser. Start programmet du ønsker med iPhone koblet til datamaskinen og navigere gjennom sitt filen ved hjelp av enten program grenseflate.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com