Hvordan forbedre MPG på en Diesel

December 30

Dieselmotorer er tidkrevende og svært enkle å vedlikeholde. En dieselmotor er generelt vurdert fra 500.000 miles til mer enn 1 million miles, og fortsatt kan kjøre så vel som det av utstillingslokale etasje. Opprettholde en dieselmotor er ikke så komplisert som en gass-drevet motor, og tipsene for enkelt vedlikehold og drift vil gi bedre drivstofføkonomi og mer strøm enn en bensin-drevet bil.

Instruksjoner

Bedre miles per gallon i en dieselmotor

• Endre luftfilteret. Luftfilteret er svært viktig for jevn og økonomisk drift av en dieselmotor. Motoren er avhengig av luft forbrenning å riktig utnytte drivstoffet som injiseres i motoren. Kontroller at du undersøker luftfilteret på hvert intervall. Se etter skitt eller rusk i filteret. Erstatte om filteret er misfarget eller det er et overskudd av rusk.

• Erstatte drivstoff filtrene på hvert intervall. Filtrene vil isolere rusk blir sugd av drivstoffpumpen og kan forårsake tidlig forverring din motor og komponentene.

• Tømme drivstoff-/ skilletegnet regelmessig. Diesel akkumuleres fuktighet i sine tanker og vann blandet med drivstoff kan forårsake dårlig ytelse og svak akselerasjon.

• Justere hastigheten på tomgang ned. Jo høyere inaktiv, desto mer drivstoff kjøretøyet er tidkrevende, og faktisk brennende drivstoff. Svart røyk du ruller av eksos rør er overflødig drivstoff.

• Observere hastigheten. Jo fortere du kjører, desto mer drivstoff du brenne. Hold RPM lav. Jo raskere du skifte, jo bedre drivstoff kjørelengde.

• Installere ettermarkedet deler. Resultatene av en større diameter eksos system vil bety mindre arbeid for motor. Ettermarkedet elementer kan bestå av en ytelse chip å regulere en effekt økning. Det er mange ettermarkedet deler å vurdere som gir din lastebil med mer kraft, derfor bruker mindre drivstoff til å drive din dieselmotor.

• Bruk drivstoff tilsetningsstoffer når du fyller på pumpene. Formålet med tilsetningsstoffer er å rengjøre motoren og sprøytebrukere. De gir bedre smøreevne og øke cetane. Tilsetningsstoffer vil også hjelpe å øke øke presset og trekke fuktighet ut og overtrykt i vann skilletegnet. Tilsetningsstoffer er kjent for å øke drivstofføkonomi med 8 prosent.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com