Hvordan sammenligne bevegelige lastebil utleie priser

September 27

Neste gang du flytter det vil være til din fordel å vite hvordan å sammenligne bevegelige lastebil leieprisene. Sammenligne bevegelse lastebil leieprisene tar omtrent en time på telefon. Det anbefales ikke å vurdere prisene online. Truck utleie selskaper kan ikke gi all informasjon som må på deres hjemmeside du ta en avgjørelse.

Instruksjoner

• Lag en liste over alle selskaper du ringer og skrive ned informasjonen de gir på din note pute for fremtidig referanse. Gjøre en kolonne under navnet på hvert selskap og fylle ut informasjonen som du kaller. Når ferdig, vil du ha en en-side-sammenligningsdiagram. Kontroller at du prisinformasjon for samme størrelse kjøretøy og ekstra utstyr å ha gyldig sammenligninger.

• Spør og sammenligne den daglige prisen på en lastebil for en lokal flytting i samme område. Hvis du flytter til en annen by eller ut av staten finne ut gebyret for en enveis leie. Hvis du flytter mer enn 50 miles, vil en enveis leie trolig være det billigere alternativet.

• Spør om kjørelengden og hvor mange miles er inkludert som en del av husleien. Et selskap som lader $30 for daglig utleie av en lastebil, men inkluderer 50 miles som en del av at avgiften vil være en bedre avtale enn et selskap som lader $20 per dag for samme størrelse lastebilen og 50 cent per mile (i det siste eksemplet, den totale kostnaden være $45 hvis du kjører 50 miles).

• Hvis du trenger ekstra utstyr, som en hånd lastebil eller dolly flytte tunge møbler og apparater, får den leieprisen legge til din siste total for hvert firma. Ikke glem å be om gebyret for å flytte pads.

• Spør om policyen drop-off når du er ferdig med lastebil. Kan du parkere lastebil på selskapets eiendom og la tastene eller må du returnere bilen i arbeidstiden?

• Avgjøre om du trenger å kjøpe ekstra forsikring fra utleiefirma og finne ut kostnadene. Nøye vurdere hva er dekket under den ekstra politikken. For eksempel dekkes taket skade som skyldes stanger lastebil i en lav bro, vanligvis ikke av ekstra forsikring. Hvis du er uerfaren med kjører store og vil bare sjelefred, kan forsikring tillegget være en god verdi. Ellers kan eksisterende auto forsikring gi tilstrekkelig dekning. Ring din forsikring carrier å være sikker.

• Evaluere alle din prisinformasjon, Legg totalene for hvert firma, og bestemme hvilken som gir best valuta for truck rental behov.

Tips og advarsler

  • Utleie lastebiler må vanligvis returneres med en full tank med drivstoff. Sjekk gasspriser rundt din ny plasseringen etter flyttingen å spare penger fylle opp.
  • Vær forsiktig Merk og skriv ned eksisterende skader til en lastebil før du leie og drive det bort. Likeledes sikre kilometertelleren (kjørelengde) leser er skrevet nøyaktig på leiekontrakten og at mengden drivstoff i bilen er nøyaktig som angitt av leie representanten.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com